Zerto vereenvoudigt het bouwen en beheren van hybride cloud omgevingen met Zerto Virtual Replication 5.0 Enterprise Cloud Edition

ZVR 5.0 biedt ondersteuning voor Microsoft Azure en is per direct verkrijgbaar via de Azure Marketplace

  • Bedrijfsnieuws van
  • Zerto
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 23 november 2016 16:13 uur

Zerto, de leverancier van innovatieve disaster recovery-oplossingen die ‘Resilience for Evolving IT™ biedt, introduceert Zerto Virtual Replication versie 5.0, deEnterprise Cloud Edition. Deze nieuwe versie is uitgebreid met ondersteuning voor Microsoft Azure. De Zerto Enterprise Cloud Edition helpt organisaties met het realiseren van hun hybride cloud-strategie door bescherming en herstel te bieden voor alle virtuele machines in elke omgeving, van datacenters op locatie tot publieke clouds, op basis van uiteenlopende service level agreements en ‘One to Many’-replicatie. Zerto Virtual Replication 5.0 is per direct verkrijgbaar via de Microsoft Azure Marketplace.

“Zerto Virtual Replication voltooide recentelijk een succesvolle alfa-testfase en het doet ons een genoegen om te zien dat de oplossing nu beschikbaar is voor het groeiende aantal bedrijven dat gebruikmaakt van software defined- en cloud-infrastructuren”, aldus Dominic Anschutz, directeur van het Global Cloud Team bij Microsoft. “Onze gezamenlijke klanten in diverse sectoren omarmen het gebruik van business continuity/disaster recovery (BC/DR)-software voor cloud-omgevingen zoals Microsoft Azure. De technologie van Zerto helpt bedrijven om hun cloud-strategieën gestalte te geven.”

“Bij TenCate blijven we verder werken aan de realisatie van onze cloud-strategie. Zerto Virtual Replication heeft een cruciale bijdrage geleverd bij het inrichten en beheren van onze hybride cloud. Daarnaast combineert ZVR bescherming voor verschillende typen data en applicaties met een hogere mobiliteit van de workloads”, zegt Jayme Williams, senior systems engineer bij TenCate. “De ondersteuning voor Microsoft Azure maakt qua RTO een merkbaar verschil ten opzichte van andere publieke cloud-platforms. De ‘One-to-Many’-functie stelt ons in staat om gebruik te maken van de locatie die het beste aansluit op onze bedrijfsbehoeften. Zo kunnen we ruimschoots aan de SLA eisen voldoen en onze datacenter-activiteiten flexibeler maken.”

De nieuwe versie biedt bedrijven diverse voordelen, waaronder:

Replicatie naar Microsoft Azure voor de inrichting van een hybride cloud-platform – ZVR 5.0 Enterprise Cloud Edition is de snelst presterende oplossing voor replicatie en gegevensherstel voor Microsoft Azure en biedt schaalbaarheidsfuncties van grootzakelijke kwaliteit. Of het nu gaat om het beheer van virtuele machines op basis van VMware vSphere of Microsoft Hyper-V, organisaties kunnen forse kostenbesparingen realiseren door een beroep te doen op de onbeperkte on demand-capaciteit van Azure. Daarbij betalen ze alleen voor het werkelijke gebruik. Dit maakt een einde aan de noodzaak om kostbare fysieke disaster recovery-locaties in te richten en beheren.
‘One-to-Many’-replicatie voor een flexibelere ondersteuning van SLA’s – De softwareoplossing van Zerto is in staat om virtuele machines gelijktijdig te repliceren binnen een lokaal datacenter, voor direct herstel naar productieomgevingen, naar een secundair datacenter of naar één van meer dan driehonderd hybride en publieke clouds.
Journaling voor 30 dagen ter reductie van back-upbeperkingen en opslagkosten – Gebruikers kunnen uiteenlopende beleidsregels instellen per protectiegroep om diverse oplossingen voor gegevensbescherming en korte-termijnopslag te vervangen door een integrale oplossing. ZVR 5.0 kan bestanden, virtuele machines en applicaties naar elk gewenst tijdstip herstellen, waarmee gegevensverlies tot hooguit een paar seconden wordt beperkt.
Zerto Mobile voor ‘anywhere, anytime’ BC/DR-bewaking – ICT-professionals kunnen RPO’s, SLA’s, waarschuwingen en beleidsregels voor het bewaren van gegevens in een hybride cloud raadplegen. Dit is mogelijk vanaf elk mobiel apparaat met Android of IOS en zonder de noodzaak om met het datacenter verbonden te zijn.

“De nieuwe Enterprise Cloud Edition van Zerto Virtual Replication 5.0 biedt bedrijven een snelle springplank naar de publieke cloud. De oplossing biedt hen meer flexibiliteit en grip op hun bedrijfskritische applicaties en gegevens”, aldus Ziv Kedem, de medeoprichter en CEO van Zerto. “Zerto blijft ondersteuning bieden voor een zo breed mogelijk ecosysteem van managed clouds, publieke cloud en hybride clouds. Dit biedt klanten de meest efficiënte manier om hun bedrijfscontinuïteit op peil te houden tijdens storingen en de voordelen van de cloud te benutten ter bevordering van hun zakelijke groei.”

Zerto Virtual Replication versie 5.0 is per direct verkrijgbaar via de Microsoft Azure Marketplace en meer dan 1.500 wereldwijde kanaalpartners die aan het Zerto Alliance Program deelnemen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.