Zerto Virtual Replication beschermt workloads in de IBM Cloud

Zerto Virtual Replication brengt bedrijfscontinuïteit en disaster recovery naar VMware Cloud Foundation-omgevingen in de IBM Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Zerto
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 5 september 2016 11:35 uur

Zerto maakt vandaag bekend dat Zerto Virtual Replication nu ook bescherming biedt voor workloads in de IBM Cloud. Zerto Virtual Replication, het paradepaardje onder de oplossingen van Zerto, zal zorgen voor een nieuwe definitie van bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BC/DR) voor VMware Cloud Foundation-omgevingen in de IBM Cloud. Nu organisaties overstappen van traditionele back-ups en disaster recovery biedt Zerto brancheleidende recovery point objectives (RPO’s) van een paar seconden en recovery time objectives (RTO’s) van een paar minuten. Organisaties kunnen hun bedrijfskritische applicaties daarmee met vertrouwen in de IBM Cloud hosten.

“Ondernemingen die hun bedrijfskritische applicaties willen onderbrengen in een hybride cloud kunnen nu beschikken over een veerkrachtige oplossing. Deze oplossing integreert de baanbrekende hybride cloud van IBM met het brancheleidende Cloud Continuity-platform van Zerto. De IBM Cloud biedt nu automatiseringsmogelijkheden die gebruikers in staat stelt om in een paar uur tijd een complete infrastructuur in te richten, in bedrijf te nemen en te beveiligen”, aldus Paul Zeiter, de bestuursvoorzitter van Zerto. “De combinatie van de brancheleidende BC/DR-technologie van Zerto en het schaalbare en kostenefficiënte hybride cloud-platform van IBM stelt organisaties in staat om hun bedrijfskritische applicaties naadloos in de cloud te hosten. Daarnaast profiteren zij van ongeëvenaarde bescherming door het Cloud Continuity-platform van Zerto.”

Belangrijke functies en voordelen van IBM Cloud met Zerto Virtual Replication zijn onder meer:

• Ingebouwde BC/DR – Een geïntegreerde reeks van oplossingen voor BC/DR tussen cloud-locatie met RPO’s van enkele seconden en RTO’s van enkele minuten, zonder de noodzaak van snapshots.
• Herstel na datacorruptie – Verbeterde veerkracht dankzij de mogelijkheid om gegevens te herstellen in het geval van beschadiging of ransomware-aanvallen.
• Geautomatiseerd herstel – Gegevens kunnen automatisch worden hersteld naar elk gewenst tijdstip; het resultaat kan worden getest zonder verstoring van de productieomgeving.
• Niet-verstorende testprocedures – Klanten kunnen hun disaster recovery-oplossing op elk gewenst moment testen zonder nadelige gevolgen voor hun productieomgeving. Daarmee kunnen ze erop vertrouwen dat hun cloud-omgeving de prestaties biedt waar de bedrijfsvoering om vraagt.
• Consistente applicaties – De oplossing biedt de mogelijkheid om complexe applicaties die op diverse virtuele machines en servers draaien te herstellen naar elk gewenst tijdstip. Dit is mogelijk op basis van service levels en met herstelrapportage die als input kan dienen voor audits.
• Snel herstel – Gegevens kunnen worden hersteld tot op enkele seconden voordat er een calamiteit optrad, zodat gegevensverlies tot een absoluut minimum wordt teruggebracht.

Zerto Virtual Replication draait op IBM Cloud Direct Linked-locaties. Deze locaties kunnen worden ingezet om productie-workloads in een paar minuten tijd te herstellen. De oplossing zal worden aangeboden als optie binnen de IBM Cloud, rechtstreeks via IBM of indirecte kanalen van het bedrijf en directe en indirecte kanalen van VMware.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...