Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

ALSO Nederland


ALSO Nederland B.V. is een toonaangevende full-range distributeur voor de ICT-industrie en biedt haar klanten de volledige bandbreedte door middel van supply, service en solutions. Het ALSO portefeuille bevat meer dan 20.000 artikelen van de huidige 35 fabrikanten. Het aanbod in het solutions segment omvatten bijvoorbeeld; high-end servers, storage, security systemen en netwerken. In de service segment gestandaardiseerde en individuele diensten langs de gehele IT-procesketen. ALSO Nederland B.V. behoort tot de ALSO Holding AG gevestigd in Emmen (Zwitserland) en telt ongeveer 3.150 medewerkers in heel Europa. In het fiscale jaar 2013 (sluiting op 31 december) heeft het bedrijf een netto-omzet van 6.5 miljard euro gegenereerd met een groep nettowinst van 50.1 miljoen euro. De meerderheidsaandeelhouder van ALSO Holding AG is de Droege Group, Düsseldorf, Duitsland. Meer informatie is beschikbaar op www.also.com.

Bedrijfsnieuws van ALSO Nederland

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.