ALSO Groep: breidt zijn clouddiensten uit en wordt cloud enabler

  • Bedrijfsnieuws van
  • ALSO Nederland
  • geplaatst op
  • 25 maart 2014 10:57 uur

ALSO Holding AG heeft een koopovereenkomst gesloten voor de overname van Nervogrid Oy, Helsinki, Finland. De onderneming is actief op het gebied van cloud computing en is specialist op het gebied van de ontwikkeling van platforms voor Cloud Brokerage Enablement, waarmee het beheer van particuliere, publieke en hybride cloud-transacties kan worden geautomatiseerd en de transacties op efficiënte wijze kunnen worden verwerkt. De pas overgenomen onderneming zal voortaan opereren onder de naam ALSO Cloud Oy.

De kernactiviteit, de webgebaseerde Cloud Control Panel Service-technologie, stelt klanten en partners van ALSO in staat om zelfstandig en in eenvoudige stappen diverse IT-diensten te leveren, zoals Infrastructure als een Service (IaaS), Platform als een Service (PaaS) en Software als een Service (SaaS). Resellers gebruiken Cloud Control Panel Service-technologie om het verkoopproces van begin tot eind te ontwikkelen, aan te sturen en te beheren, van zeer eenvoudige drag-and-drop-procedures voor het opstellen van offertes tot de uitrol van clouddiensten en prestatierapportage en facturering.

“Met deze overname wil ALSO Holding AG zijn expertise op het gebied van cloudgerelateerde activiteiten versterken en verder ontwikkelen. Wij bieden onze klanten en partners in de cloudomgeving een ideaal Cloud Brokerage Enablement-platform om vanaf dat platform hun clouddiensten aan te bieden aan een brede basis van resellers en hun klanten. Met dit platform van diensten kunnen wij een brug slaan tussen leverancier en reseller. Met Clouddiensten biedt ALSO nieuwe zakelijke kansen met onafhankelijke software en onafhankelijke aanbieders van diensten,” aldus Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...