Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Combell


Met ruim 30.000 klanten in de Benelux is Combell de marktleider in de hostingmarkt voor bedrijven waaronder IT-integratoren en softwareontwikkelaars. Het bedrijf is sinds 1999 uitgegroeid tot de one stop-partner voor de hosting ‘in de cloud’ van breed uiteenlopende IT-infrastructuren, websites en applicaties.

In 2011 behaalde Combell als eerste Belgische hoster het ISO 27001-certificaat. Dit onderschrijft dat Combell informatiebeveiliging op een deugdelijke en controleerbare wijze implementeerde. Eerder behaalde Combell het ISO 9001-certificaat (de internationaal gekende norm voor kwaliteitsbeheer).

Combell specialiseert zich in maatwerkoplossingen voor ondernemingen en biedt tevens de gebruikelijke diensten zoals domeinnaamregistratie, website-hosting en e-maildiensten. De organisatie begeleidt IT-afdelingen bij de hosting van infrastructuren en de installatie en het onderhoud daarvan, de levering van de hard- en software, upgrades en beveiliging. Zo kunnen Combell’s relaties zich concentreren op hun kernactiviteiten in de wetenschap dat het infrastructuurbeheer in de juiste handen is ondergebracht.

Bedrijfsnieuws van Combell

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.