Combell bestaat 15 jaar

Voor haar 15de verjaardag geeft Combell 15 spetterende cadeaus weg!

  • Bedrijfsnieuws van
  • Combell
  • geplaatst op
  • 2 juni 2014 10:29 uur

Al 15 jaar timmert Combell aan de weg om dé nummer één te worden in de hostingmarkt. En met succes, want Combell is op dit moment de grootste Belgische webhoster in de BeNeLux. En onze 15de verjaardag willen we graag vieren met iedereen. We hebben alvast onze eigen medewerkers ingezet om het goede voorbeeld te geven!

De cijfers waar Combell vandaag voor staat, zijn duizelingwekkend: +60.000 klanten, 24/7 support, +200.000 actieve domeinnamen, +65.000 websites, +3.500 servers in beheer en dat in drie datacenters. Combell is sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.

“Hard werken en altijd de beste proberen te zijn, dat is wellicht één van de redenen waarom Combell vandaag staat waar ze staat”, weet Jonas Dhaenens, CEO van Combell. “En wellicht ook omdat we onszelf kunnen omringen met de beste mensen die elke dag tot het uiterste gaan. Net daarom kiezen klanten voor ons”, besluit Dhaenens.

Op de themawebsite www.combell.com/15 willen we zoveel mogelijk felicitaties verzamelen. Die kan iedereen toevoegen via Twitter en Instagram door de hashtag ‘#combell15’ toe te voegen, of via de Facebook-wall van Combell. Elke dag kiezen we de drie leukste felicitaties er uit, en die belonen we met een fantastische prijs. In onze prijzenkast zit o.a. een iPad, een GoPro, een Sonos, Parrot AR.Drone, een barbecue….

David, 3 juni 2014 11:05 am

Met spam-meldingen doen ze niet veel. Dus dat 'de beste proberen te zijn' vind ik niet overtuigend klinken.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.