Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Comstor


Comstor is de grootste distributeur van hoogwaardige technologische oplossingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië/Pacifisch gebied en het Midden-Oosten. Comstor’s diepgaande technische kennis biedt u, tijdens elke fase van het verkoopproces, expertise en ervaring, zoals consultancy, ontwerp, implementatie en ondersteuning bij single-site, multi-site en multinationale projecten. Comstor biedt service, ondersteunende programma’s, trainingen en tools waarmee u beter kunt concurreren en winstgevender kunt zijn. Deze benadering van verkoop via een totaaloplossing met volledige service is de reden waarom onze programma’s toonaangevend zijn en wereldwijd worden erkend.

Wij onderscheiden ons in onze passie voor technologie, onze kennis van producten en onze houding tegenover u dat niets onmogelijk is. Wij weten dat we, om de beste Cisco-distributeur te zijn, onze inspanningen moeten richten op onze kernactiviteiten en u moeten helpen uw bedrijf succesvoller te maken. Daarom houden we onze aandacht uitsluitend op de distributie van networking, convergence, security en wireless technologieën. Rond deze technologieën hebben wij onze programma’s en onze focus op het realiseren van verkoop, service en oplossingen gebouwd.

Bedrijfsnieuws van Comstor

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.