Comstor breidt activiteiten op data center-markt uit en tekent overeenkomst met CA Technologies

Distributeur levert IT-monitoringsoftware van CA Technologies aan gespecialiseerde resellers in Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Comstor
  • geplaatst op
  • 5 juni 2014 11:29 uur

Westcon Group, een value added distributeur van toonaangevende unified communications-oplossingen, netwerkinfrastructuur, datacenter- en security oplossingen met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers, maakt bekend dat de business unit Comstor de relatie met CA Technologies verder uitbouwt. Met deze uitbreiding van het data center-portfolio is er een bredere dekking van de markt en hebben de partners van Comstor nu toegang tot de IT-monitoringsoftware van CA Technologies.

Deze overeenkomst bouwt verder op een bestaande distributieovereenkomst tussen Westcon Group en CA Technologies voor Noord-Amerika. Dankzij deze samenwerking krijgen Nederlandse partners toegang tot CA Nimsoft Monitor. Met deze oplossing kunnen klanten proactief de werking en kwaliteit van hun IT-diensten monitoren – inclusief servers, applicaties, netwerken, databases, opslag, private en publieke clouds, alsmede de responstijd voor eindgebruikers.

“We zijn blij met deze samenwerking met CA Technologies.” aldus Jeremy Butt, Executive Vice President EMEA, Westcon Group. “Met hun uitstekende propositie op basis van converged management is CA Technologies een van de belangrijke leveranciers op het gebied van data center-technologie. Het is dan ook een logische stap om ons portfolio uit te breiden met deze toonaangevende monitoringtechnologie. ”

Dankzij jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het optimaliseren van het beheer van hun IT-infrastructuur, is CA Technologies pionier op het gebied van geavanceerde oplossingen voor ‘converged management’. Daarbij wordt de complete IT-omgeving beheerd via één managementoplossing. De IT-monitoring van CA Technologie software is geschikt voor zowel service providers als voor grotere organisaties, is aantrekkelijk geprijsd en bestaat uit op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten.

“CA Nimsoft Monitor biedt klanten een complete, eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke beheeroplossing. Dit is nodig om geconvergeerde IT-infrastructuren die steeds complexer worden, effectief te kunnen monitoren”, zegt Andrea Dossena, Vice President Sales Partner, CA Technologies EMEA. “Door de krachten met Comstor te bundelen, kunnen we onze krachtige oplossingen aanbieden aan klanten in Nederland en via het reseller kanaal verticale markten bedienen.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...