Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

CRMWaypoint


Ruim 580 salesforce.com projecten bij 200 bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland werden de afgelopen zeven jaar al succesvol uitgevoerd. CRMWaypoint levert business advies, helpt bij de integratie in het bestaande IT-landschap, ontwikkelt apps en maatwerk software, implementeert Salesforce technologie en geeft hierin trainingen.
CRMWaypoint wordt gezien als een ‘cloud born’ pionier op dit gebied waarbij wij ons sinds begin 2008 gespecialiseerd hebben in de absolute marktleider salesforce.com.

De missie van CRMWaypoint is sinds 2006 ongewijzigd: bedrijven helpen hun CRM-processen te optimaliseren door gebruik te maken van CRM cloud-oplossingen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van CRM in de cloud in de Benelux. Wij worden gezien als een ‘cloud born’ pionier op dit gebied waarbij wij ons sinds begin 2008 gespecialiseerd hebben in de absolute marktleider salesforce.com.

In tegenstelling tot traditionele dienstverleners bouwden wij ons bedrijf vanaf de grond op om te profiteren van de voordelen die cloud-oplossingen bieden voor onze klanten. Door gebruik te maken van onze zelf ontwikkelde Cloud Deployment Approach zorgen wij voor succesvolle CRM-implementaties. Deze verlopen volledig via de Agile-aanpak, waarbij samenwerking met de klant en snelle gebruikersadoptie sleutelwoorden zijn.

Bedrijfsnieuws van CRMWaypoint

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.