Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Dutch Cloud


Dutch Cloud is een toonaangevende Nederlandse aanbieder van cloud computing, gespecialiseerd in ‘Infrastructure as a Service’ (IaaS). Wij leveren volledig afgeschermde private ‘clouds’ en nemen de end-to-end verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw totale cloud-infrastructuur.

Het beheer van de ‘clouds’ is volledig in handen van Dutch Cloud. Hierdoor garanderen wij u, naast beveiliging en beschikbaarheid, maximale controle. Naast onze hoge kwaliteiten flexibiliteit is transparantie het belangrijkste kenmerk van Dutch Cloud en onze dienstverlening.

Wij bieden u maximale invloed op de wijze van levering en het beheer van uw ‘clouds’. Daarnaast zijn onze omgevingen audit-ready voor onder meer, ISO27001, NEN7510 certificering of het verkrijgen van een ¬†ISAE3402-of SSAE16-verklaring (SAS70).¬†Bovendien betaalt u alleen voor het daadwerkelijk gebruik en bieden wij u maximale flexibiliteit in contractduur en mogelijkheden.

Bedrijfsnieuws van Dutch Cloud

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.