Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Fortinet


Fortinet is de bevestigde leider van de Unified Threat Management (UTM) security appliance markt. De bekroonde FortiGate multi-threat security systemen voorzien in de nieuwe generatie real-time netwerkbescherming. Zij ontdekken en elimineren de meest schadelijke, content-gebaseerde bedreigingen in e-mail en Web-verkeer, zoals virussen, wormen, inbraken, schadelijke web-content, in real-time en zonder dat de netwerkprestaties daar onder lijden. De oplossingen van Fortinet zijn de enige veiligheidsproducten die een volledige reeks diensten op netwerkniveau en op applicatieniveau bieden in geĆÆntegreerde, gemakkelijk te beheren platforms. Fortinet is als private onderneming opgenomen in de Light Reading Top 10 Private Companies en als nummer 4 in de Silicon Valley/San Jose Business Journal Fast 50. Fortinet is in Sunnyvale, CaliforniĆ« gevestigd.

Bedrijfsnieuws van Fortinet

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.