Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Green Mini host BV


Green Mini host is de grootste Mac mini hosting provider van Europa. Vanuit meerdere datacenters bieden wij Mac mini colo en dedicated servers aan. Door specialistische ervaring sinds 2009 en onze schaal zijn wij erg flexibel en kunnen we losse servers tot complexe clusters snel opleveren.

Mac mini hosting is een groeiende niche binnen de IT-dienstverlening en wordt op diverse manieren ingezet. Onder andere door MKB-bedrijven die volledig op Mac draaien, als web- file- of e-mailserver, voor rekenclusters, schaalbare VMware-clusters, database hosting en voor applicaties die grafische capaciteit nodig hebben.

De Mac mini blijkt een zeer stabiel, goedkoop en energiezuinig alternatief te zijn voor reguliere 19″-servers en cloudservers. De maandelijkse kosten blijven daardoor beperkt, en de prestaties optimaal.

Bedrijfsnieuws van Green Mini host BV

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.