Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Kewill

Keeping Your Supply Chain in Motion


Kewill voorziet organisaties van een veelzijdig end-to-end platform om de uitdagingen bij transport, logistiek en trade compliance het hoofd te bieden. Het Kewill MOVE® platform helpt bedrijven bij het terugdringen van kosten, het omgaan met pieken en dalen in de activiteiten en het verkrijgen van betere visibility in de logistieke keten. Opslag, transport, handel, compliance, beheer en integratie – het Kewill platform voorziet u van inzicht, flexibiliteit en andere zaken om onderscheidend te zijn bij het aansturen van uw supply chain activiteiten wereldwijd.

Het Kewill platform ondersteunt meer dan 7.500 bedrijven bij hun Supply Chain Execution activiteiten, in meer dan 100 landen verspreid over de 5 werelddelen.

Bedrijfsnieuws van Kewill

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.