Kewill MOVE in de cloud draait nu op Amazon Web Services (AWS)

Nieuwe infrastructuur biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en optimale gebruikerservaring

  • Bedrijfsnieuws van
  • Kewill
  • geplaatst op
  • 22 juli 2015 15:00 uur

Kewill, bedrijvig in software voor supply chain execution, heeft bekendgemaakt samen te werken met Amazon, Inc. om Kewill cloudproducten en -diensten aan te bieden op het Amazon Web Services (AWS)-cloudplatform. Hierdoor is het mogelijk om Kewill’s multimodale transportmanagementplatform, Kewill MOVE® in de cloud, te implementeren op een wereldwijd cloudplatform.

Het AWS-platform biedt Kewill MOVE-gebruikers snelle implementaties, flexibiliteit in de configuratie, schaalbaarheid en het vermogen om applicaties altijd draaiende te houden. Met behulp van AWS kunnen Kewill-klanten hun capaciteit schalen voor het beter beheren van seizoensgebonden volumes, fusies en overnames en het betreden van nieuwe markten op een kostenbesparende manier.

Met het AWS-cloudplatform zijn Kewill MOVE-oplossingen te implementeren en af te stemmen op de exacte behoefte van de klant. Klanten starten vaak met één transporthub, magazijn of regio en breiden vervolgens verder (wereldwijd) uit. Het Amazon-platform maakt deze uitbreidingen eenvoudiger, consistenter en kostenbesparender.

“Het platform maakt het ook voor kleine en middelgrote klanten mogelijk om hoge betrouwbaarheid te garanderen. Voorheen was dit voorbehouden aan enkel de grote bedrijven”, zegt Greg Cartner, Chief Technology Officer en EVP Product Development bij Kewill. “Uniek aan de cloud is de mogelijkheid om het gebruik van een Kewill MOVE-applicatie tijdens minder drukke periodes terug te schalen. Dit is een waardevolle functie om kosten te besparen voor organisaties die opereren in een sterk seizoensgebonden markt. Klanten betalen alleen voor wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben.”

Door de samenwerking met Amazon versterkt Kewill zijn positie op het gebied van transportmanagementsoftware en –diensten. De beveiliging en het beheer van de Amazon-cloudinfrastructuur geeft klanten meer vertrouwen in het uitvoeren van bedrijfskritische functies op het Kewill MOVE-platform.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...