Kewill MOVE in de cloud draait nu op Amazon Web Services (AWS)

Nieuwe infrastructuur biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en optimale gebruikerservaring

  • Bedrijfsnieuws van
  • Kewill
  • geplaatst op
  • 22 juli 2015 15:00 uur

Kewill, bedrijvig in software voor supply chain execution, heeft bekendgemaakt samen te werken met Amazon, Inc. om Kewill cloudproducten en -diensten aan te bieden op het Amazon Web Services (AWS)-cloudplatform. Hierdoor is het mogelijk om Kewill’s multimodale transportmanagementplatform, Kewill MOVE® in de cloud, te implementeren op een wereldwijd cloudplatform.

Het AWS-platform biedt Kewill MOVE-gebruikers snelle implementaties, flexibiliteit in de configuratie, schaalbaarheid en het vermogen om applicaties altijd draaiende te houden. Met behulp van AWS kunnen Kewill-klanten hun capaciteit schalen voor het beter beheren van seizoensgebonden volumes, fusies en overnames en het betreden van nieuwe markten op een kostenbesparende manier.

Met het AWS-cloudplatform zijn Kewill MOVE-oplossingen te implementeren en af te stemmen op de exacte behoefte van de klant. Klanten starten vaak met één transporthub, magazijn of regio en breiden vervolgens verder (wereldwijd) uit. Het Amazon-platform maakt deze uitbreidingen eenvoudiger, consistenter en kostenbesparender.

“Het platform maakt het ook voor kleine en middelgrote klanten mogelijk om hoge betrouwbaarheid te garanderen. Voorheen was dit voorbehouden aan enkel de grote bedrijven”, zegt Greg Cartner, Chief Technology Officer en EVP Product Development bij Kewill. “Uniek aan de cloud is de mogelijkheid om het gebruik van een Kewill MOVE-applicatie tijdens minder drukke periodes terug te schalen. Dit is een waardevolle functie om kosten te besparen voor organisaties die opereren in een sterk seizoensgebonden markt. Klanten betalen alleen voor wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben.”

Door de samenwerking met Amazon versterkt Kewill zijn positie op het gebied van transportmanagementsoftware en –diensten. De beveiliging en het beheer van de Amazon-cloudinfrastructuur geeft klanten meer vertrouwen in het uitvoeren van bedrijfskritische functies op het Kewill MOVE-platform.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.