Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

KPN


KPN levert kwalitatief hoogwaardige en innovatieve telecommunicatiediensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze kernactiviteiten zijn: telefonie- en data/IP diensten via ons vaste netwerk in Nederland, data/IP diensten in West-Europa via onze Euroringen (ons glasvezelnetwerk in Europa) en mobiele diensten in Nederland, Duitsland en België.

KPN is marktleider in de voornaamste segmenten van de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Via E-Plus in Duitsland en BASE in België zijn we de derde mobiele operator in deze landen.

Eind 2002 werkten bij KPN meer dan 38000 mensen en hadden we 7,9 miljoen klanten op het vaste netwerk, 13,4 miljoen mobiele klanten en 1,4 miljoen Internet-abonnee’s.

KPN heeft een notering aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt.

Onze klanten bepalen zelf waar, wanneer, hoe en met wie zij communiceren. Daarom bieden we zowel vaste als mobiele verbindingen met uiteenlopende bandbreedtes (onder andere ISDN en ADSL op het gebied van vast, GPRS en straks UMTS op het gebied van Mobiel). Hierin tekent zich de verschuiving af van spraak- naar datacommunicatie. Met i-mode is die ontwikkeling zichtbaar geworden in het gebruik van mobiele diensten.

Met onze activiteiten willen we bijdragen aan het perspectief op een wereld waarin het idee en het gevoel van ‘anytime, anywhere’ concreet gestalte krijgen.

Bedrijfsnieuws van KPN

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.