Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Lantronix


Lantronix, Inc. (NASDAQ: LTRX) is een wereldwijde leverancier van veilige communicatieoplossingen die de toegang tot, en communicatie tussen alle mogelijke elektronische apparaten en systemen vereenvoudigen. Onze slimme connectiviteitsoplossingen stellen bedrijven in staat om hun besluitvorming te verbeteren door zich te baseren op real-time informatie. Daarnaast kunnen klanten hun concurrentiepositie verbeteren door nieuwe omzetstromen aan te boren, de productiviteit te verhogen en de efficiĆ«ntie en winstgevendheid te vergroten. De gebruiksvriendelijke en eenvoudig te integreren oplossingen van Lantronix verbinden elektronische apparatuur op veilige wijze met bedrijfsnetwerken en het internet. Het in 1989 opgerichte Lantronix levert oplossingen aan enkele van ’s werelds grootste organisaties binnen de medische wereld, de industrie, bouwsector, transportwereld, detailhandel, POS-branche, financiĆ«le sector, overheidssector, ICT- en datacenterbranche en mar kten als consumentenelektronica, audio/video en belettering.

Bedrijfsnieuws van Lantronix

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.