Lantronix SLC 8000 nu uitgerust met USB I/O module

  • Bedrijfsnieuws van
  • Lantronix
  • geplaatst op
  • 20 augustus 2015 11:03 uur

Lantronix kondigt aan dat hun SLC 8000 console manager is uitgerust met de USB I/O module. De SLC 8000 maakt het voor IT-professionals mogelijk om gemakkelijk hun IT apparatuur centraal te managen en monitoren en problemen snel op te lossen, vanaf elke locatie in het netwerk. Met de USB I/O module voor de SLC 8000, kunnen zij nu ondersteuning bieden voor verschillende interface combinaties, waaronder RS-232 en USB voor veilige out-of-band beheer.

De SLC 8000 van Lantronix biedt IT-managers toekomstbestendige kritieke infrastructuur management mogelijkheden. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs een nieuwe firmware-versie 7.2.0.0 aangekondigd die voldoet aan de Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2. FIPS 140-2 is een verplichte beveiligingsstandaard voor IT-systemen voor de Amerikaanse en Canadese overheid en defensie die gebruik maken van cryptografische-gebaseerde beveiliging. Deze robuuste encryptie is ook geschikt in de financiƫle sector, gezondheidszorg en voor andere commerciƫle doeleinden waar de privacy van gegevens belangrijk is.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.