Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Nucleus


Nucleus is gevestigd te Antwerpen en werd opgericht in 2000. Na 14 jaar is Nucleus nog steeds volledig in handen van twee Vlaamse ondernemers – David Geens & Wouter Sergeyssels – die verder bouwen om van Nucleus een financieel gezonde speler te maken die kwalitatieve cloud oplossingen kan bouwen zonder beroep te doen op externe of internationale spelers.
Nucleus beheert meer dan 2000 servers in vier Belgische datacenters en heeft een netwerk met een capaciteit van 480 gigabit. Dit netwerk is verbonden via 10 uplinks aan zowel lokale als internationale backbones. Er is ondermeer een rechtstreekse lijn naar de AMS-IX – het vierde grootste internetknooppunt ter wereld – waar er met meer dan 25% van alle wereldwijde netwerken een rechtstreekse connectie gemaakt is met het Nucleus netwerk.

Bedrijfsnieuws van Nucleus

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.