Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Oncore IT


Oncore IT is een managed service- en cloud platform provider, gespecialiseerd in het leveren van zakelijk kritische systemen en infrastructuur. Gepositioneerd om IT-omgevingen te leveren vanuit veilige en moderne datacentra in Londen en Amsterdam.

Cliënten, van wereldwijde multinationals tot MKB’s, vertrouwen op Oncore IT voor het ontwerpen, implementeren en beheren van schaalbare, high performance en low latency infrastructuren, welke gebruik maken van de laatste enterprise technologieën van toonaangevende leveranciers.

Oncore IT wordt gedefinieerd aan de hand van de lange termijn samenwerkingen die wij met klanten. Daarbij ligt de focus op de zakelijke resultaten die door IT-investeringen en innovatie geleverd kunnen worden en de uitgebreide staat van dienst. Oncore IT werkt al 10 jaar met een breed scala aan klanten in voornamelijk de juridische, financiële en zakelijke dienstverlening.

Bedrijfsnieuws van Oncore IT

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.