Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Protagonist


Protagonist B.V. biedt sinds 1998 internetdiensten aan met een focus op webhosting, (virtuele)serverhosting en domeinregistraties wereldwijd.

Of het nu gaat om een persoonlijke website, een bedrijfspresentatie of complexe toepassingen, wij zorgen ervoor dat het werkt. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van de website. Inmiddels verzorgen wij al meer dan tien jaar dat er duizenden websites op het internet te vinden zijn. Protagonist B.V. is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf. Protagonist staat voor continuïteit. Na jaren ervaring hebben we onze producten portfolio doorontwikkeld en bieden wij naast de webhosting, (virtuele)serverhosting en domeinregistraties ook zoekmachine optimalisatie aan. Van website optimalisatie tot de bijbehorende koppelingen met social media. Wij zijn gegroeid tot een allround online internet bureau met meer dan 18000 klanten.

Bedrijfsnieuws van Protagonist

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.