Protagonist bestaat 15 Jaar

Protagonist bestaat dit jaar 15 jaar

  • Bedrijfsnieuws van
  • Protagonist
  • geplaatst op
  • 21 april 2015 11:54 uur

Time flies when you’re having fun, dit jaar bestaan we alweer 15 jaar!
Dit is een mooi moment om terug te blikken op de 15 fantastische jaren die voorbij zijn gevlogen.
Wat ooit eens begon als een klein bedrijfje op de zolder van 2 studenten, is uitgegroeid tot een Rotterdams begrip in de ICT branche. Inmiddels is de muffe zolder kamer ingeruild voor een top locatie in het bruisende centrum van Rotterdam.

Iedere dag halen we energie en inspiratie uit de dynamische omgeving waarin we ons bevinden om zo onze klanten een stap dichterbij hun dromen  te laten komen.
Daar waar voorheen enkel domeinnamen en webhosting pakketen werden aangeboden. Is er nu een totaal oplossing voor online diensten die we onze klanten aanbieden, we hosten niet alleen websites maar ook de ideeën  van onze klanten.
Rotterdam
Groei
Protagonist is een onafhankelijk Rotterdams bedrijf die staat voor continuïteit. Zo zijn we continue (al 15 jaar lang) bezig met innoveren en gaan we mee met de laatste ontwikkelingen in de branche. Dat gaat ons zo goed af dat we als bedrijf uit ons schild zijn gegroeid en dus zijn verhuisd naar een groter pand. Zo waren er ook 2 nieuwe medewerkers nodig voor extra creativiteit, die moesten voldoen aan de volgende eisen: een vrije geest, geen koudwatervrees voor frisse ideeën en ze moesten zich af en toe terug kunnen trekken in hun schulp om er weer uit te komen met fantastische ideeën. En voor we het wisten zaten we met 2 nieuwe collega’s op kantoor, Zwimmer & Zwammer! 2 geweldige schildpadden die ons heel de dag ondersteunen vanuit hun terrarium.

Service
Service is bij ons een van de belangrijkste pilaren, zo gaat deze verder dan alleen het uitleveren van ons product. Al onze medewerkers zijn enthousiaste professionals met een jarenlange ervaring in hun eigen vakgebied. Zo worden de urgente problemen die op zaterdag ochtend binnenkomen gewoon direct opgepakt als dat kan. Zelfs buiten kantoor uren pakken wij graag urgente problemen op voor onze klanten als dat kan.
Annemarie
Toekomst
Inmiddels is het alweer April en de kerstboom van Annemarie nog steeds op haar bureau. De tijd gaat zo hard en we zijn zoveel bezig met onze klanten dat ze er niet aan toe komt om hem weer terug de kast in te stoppen. We hebben afgesproken dat deze voor het eind van de maand opgeruimd wordt!  Zo is het ook met onze klanten we willen dat zij zich lekker kunnen focussen op hun business en wij nemen de algehele online presence uit handen. Dit betekend domeinnamen, webhosting, de vindbaarheid van de website (SEO) en zelfs de interne en externe communicatie.

Verder  zullen wij in de komende tijd alleen maar bezig zijn met het ontwikkelen en de groei van Protagonist. We hopen dat klanten ons niet alleen zien als een hosting partij, wij willen namelijk zoals eerder genoemd ideeën hosten. De volgende quote geeft weer welke visie we na streven over contact:  ‘Pas wanneer je leert te luisteren om te begrijpen, in plaats van te luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact’ .

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...