Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Redbee


Redbee voert sinds 2001 hosting uit voor een breed scala klanten. Onze klanten kiezen Redbee, omdat we streven technisch hoogstaande oplossingen te bieden voor een aantrekkelijke prijs en met een transparante kostenstructuur. De infrastructuur van Redbee is ontworpen, om ook bij piekbelasting te blijven functioneren. In de afgelopen jaren hebben wij altijd voldaan aan onze infrastructuur SLA.

Ons netwerk heeft een uitstekende connectiviteit en is gekoppeld via meerdere internetverbindingen, waardoor snelheid en redundancy zijn gegarandeerd. Alle hardware en beheer is eigendom van Redbee en wordt door onze eigen systeembeheerders uitgevoerd. De core van het netwerk bestaat uit apparatuur van Juniper en Cisco.

Het netwerk van Redbee omvat drie verschillende datacenters en transit-providers als Cogent, Link11 en Jointtransit (OpenPeering). Redbee is categorie 1 deelnemer van SIDN, LIR-member van RIPE en beschikt over een eigen AS voor de uitgifte en routering van IP-adressen (AS48056).

De servers in Nederland zullen standaard worden geplaatst in het Redbee datacenter bij Equinix. Dit datacenter is zowel ISO27001, als PCI-DSS gecertificeerd. Deze certificeringen garanderen de fysieke beveilinging van de servers binnen het Redbee datacenter. Dit houdt in dat het datacenter geschikt is, om de meest gevoelige services te hosten.

Bedrijfsnieuws van Redbee

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.