Redbee eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider

  • Bedrijfsnieuws van
  • Redbee
  • geplaatst op
  • 17 maart 2015 10:38 uur

Redbee heeft onlangs de unieke status van PCI-DSS level-1 Certified Service Provider behaald en is daarmee het eerste hostingbedrijf dat in Nederland gecertificeerd is om managed hosting uit te voeren voor PCI-DSS compliant omgevingen. PCI-DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard en wordt wereldwijd ingezet ter bescherming van creditcarddata. Alle organisaties die creditcards opslaan, verwerken of verzenden, zijn verplicht om te voldoen aan deze standaard.

“Het is een uitdaging voor bedrijven om PCI-DSS compliant te worden, maar het is zeker niet onoverkomelijk. Voor het behalen van compliance moet aan een aantal zaken zijn voldaan op het gebied van infrastructuur, software-gebruik, development-proces, systeembeheer, administratieve procedures en noodmaatregelen. Met onze managed hosting ontzorgen we klanten die PCI-DSS-compliant dienen te zijn. Het behalen van de service-provider status is het bewijs dat Redbee voldoet aan de eisen voor beveiliging om risico tot fraude bij bedrijven te verminderen. We hebben hard gewerkt en we zijn erg trots op het behalen van de certificering”, aldus Rogier Mars, CEO en mede-eigenaar van Redbee.

Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS)
Creditcards en debitcards vormen de ruggengraat van het moderne betalingsverkeer. De PCI-DSS-standaard is een uitgebreide veiligheidsstandaard, bestemd voor organisaties die betaalgegevens opslaan, verwerken of verspreiden. PCI-DSS is een openbare standaard en is samengesteld door Mastercard, VISA, American Express, JCB en Diners. Geregistreerde service providers zijn geaudit door een onafhankelijke auditor. Ze dienen op elk moment aantoonbaar te voldoen aan zware eisen ten aanzien van techniek, organisatie en personeel.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!