Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

TIER010


TIER010 is een regelmatig terugkerend evenement van drie kwaliteitsdatacenters uit de regio Rotterdam. Tijdens een gezamenlijke opendag heten Dataplace (http://dataplace.eu/), Bytesnet Rotterdam (https://www.bytesnet.nl/)  en The Datacenter Group Delft (http://www.thedatacentergroup.nl/) u van harte welkom in hun datacenters en geven u inzicht in de meest belangrijke aspecten.

De datacenters worden gekenmerkt door hun kwalitatief hoogstaande dienstverlening, certificeringen en behaalde prijzen maar vooral in hun persoonlijke omgang met klanten. Op het event wordt ingegaan op belangrijke vraagstukken rondom datacenters en krijgt u een unieke kans om bij de drie datacenters een kijkje achter de schermen te nemen.

Bedrijfsnieuws van TIER010

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.