Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Vellance BV


Vellance B.V. is opgericht per 1 november 1997. Onze core-business is het leveren van geavanceerde managed hosting oplossingen. Vellance streeft altijd naar de hoogste normen ten aanzien van hard- en software. Vellance werkt met A-merken zoals Cisco en Juniper netwerkapparatuur, Netapp storage platforms, VMWare virtualisatie, “PureData voor Analytics” big data-oplossingen et cetera. Netwerkfaciliteiten van Vellance zijn volledig onderhouden en gecontroleerd in huis. Alle onderdelen van de infrastructuur zijn redundant. Vellance doet zijn eigen routering / connectiviteit en is uiteraard een RIPE en ARIN lid, partner van Microsoft, VMWare professionele partner et cetera. Vellance werkt voor de top van de creatieve industrie, de media-industrie en diverse A-merken.

Bedrijfsnieuws van Vellance BV

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.