Overname Provarix door Managed Hosting Provider Vellance

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vellance BV
  • geplaatst op
  • 4 december 2014 13:48 uur

De managed hosting provider Vellance heeft onlangs een 100% aandeel in Provarix genomen. Provarix is, net zoals Vellance, een managed hosting provider met een klantenportfolio waar vele verschillende branches in vertegenwoordigd zijn. Provarix functioneert als zelfstandig onderdeel van Vellance, waarbij uiteraard de dienstverlening op onverminderd hoog niveau door zal gaan.

Provarix B.V. was tot de overname onderdeel van de LECTRIC Groep, een verzameling van elkaar aanvullende kwalitatieve internetorganisaties die veel samenwerken. De samenwerkingsverbanden die Provarix binnen de LECTRIC Groep onderhield blijven met deze overname ook gehandhaafd.

Jan-Hein Schouten, CEO Lectric Groep: “LECRIC Groep richt zich steeds meer op online marketing in de breedste zin van het woord. Voor Provarix zocht LECTRIC Groep daarom een partij met volledige focus op managed services, een vergelijkbare cultuur en dezelfde klantgerichtheid. Met Vellance heeft LECTRIC Groep zo’n partij gevonden. LECTRIC Groep heeft hiermee de zekerheid dat de klanten van Provarix op dezelfde wijze of beter zullen worden bediend. De meeste klanten van Provarix blijven namelijk ook klant bij één van de bedrijven van de LECTRIC Groep.”

Met de overname vergroot Vellance haar positie in de markt en zal ze haar partnernetwerk en product-portfolio op een kwalitatieve manier verder uitbreiden.
Michiel Kreijger, Algemeen Directeur Vellance: “Deze overname sluit perfect aan bij onze ambitie ons te omringen met de beste partners en klanten. Provarix is hier een prachtig voorbeeld van. We zagen dan ook meteen meer overeenkomsten dan verschillen. Het voelde intuïtief meteen goed, en dat is voor ons de belangrijkste doorslaggevende factor geweest om deze stap te nemen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?