Overname Provarix door Managed Hosting Provider Vellance

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vellance BV
  • geplaatst op
  • 4 december 2014 13:48 uur

De managed hosting provider Vellance heeft onlangs een 100% aandeel in Provarix genomen. Provarix is, net zoals Vellance, een managed hosting provider met een klantenportfolio waar vele verschillende branches in vertegenwoordigd zijn. Provarix functioneert als zelfstandig onderdeel van Vellance, waarbij uiteraard de dienstverlening op onverminderd hoog niveau door zal gaan.

Provarix B.V. was tot de overname onderdeel van de LECTRIC Groep, een verzameling van elkaar aanvullende kwalitatieve internetorganisaties die veel samenwerken. De samenwerkingsverbanden die Provarix binnen de LECTRIC Groep onderhield blijven met deze overname ook gehandhaafd.

Jan-Hein Schouten, CEO Lectric Groep: “LECRIC Groep richt zich steeds meer op online marketing in de breedste zin van het woord. Voor Provarix zocht LECTRIC Groep daarom een partij met volledige focus op managed services, een vergelijkbare cultuur en dezelfde klantgerichtheid. Met Vellance heeft LECTRIC Groep zo’n partij gevonden. LECTRIC Groep heeft hiermee de zekerheid dat de klanten van Provarix op dezelfde wijze of beter zullen worden bediend. De meeste klanten van Provarix blijven namelijk ook klant bij één van de bedrijven van de LECTRIC Groep.”

Met de overname vergroot Vellance haar positie in de markt en zal ze haar partnernetwerk en product-portfolio op een kwalitatieve manier verder uitbreiden.
Michiel Kreijger, Algemeen Directeur Vellance: “Deze overname sluit perfect aan bij onze ambitie ons te omringen met de beste partners en klanten. Provarix is hier een prachtig voorbeeld van. We zagen dan ook meteen meer overeenkomsten dan verschillen. Het voelde intuïtief meteen goed, en dat is voor ons de belangrijkste doorslaggevende factor geweest om deze stap te nemen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.