Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Venafi


Venafi is marktleider in cybersecurity en houdt zich bezig met Next Generation Trust Protection (NGTP). Venafi is door Gartner aangemerkt als Cool Vendor en levert het eerste Trust Protection Platform™ dat ontwikkeld is om cryptografische sleutels en digitale certificaten veilig te stellen. Deze certificaten zijn onmisbaar voor ondernemingen en overheidsdiensten die veilig willen communiceren met de buitenwereld, digitaal zakendoen en gebruikmaken van computers en mobiele toepassingen. De gemiddelde onderneming heeft vaak geen of nauwelijks inzicht in de tienduizenden sleutels en certificaten die in omloop zijn en hoe ze worden gebruikt. Ze missen een formeel beleid om zaken af te dwingen en zijn niet in staat om onregelmatigheden en afwijkend internetgedrag op te sporen en hierop te anticiperen. Ondernemingen die echter blind vertrouwen op encryptiesleutels en digitale certificaten lopen een groter risico dat ze worden aangevallen. Andere potentiële risico’s zijn: kostbare datalekken, audits die niet worden gehaald en ongeplande uitval van de bedrijfsprocessen.

Bedrijfsnieuws van Venafi

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.