Verslag opening Cogent Datacenter Amsterdam

Zoete inval tijdens Cogent Amsterdam Data Center Event

  • Door
  • Cogent
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2015 10:30 uur

Op een zonovergoten namiddag vond vorige week donderdag op een steenworp afstand van het recentelijk geopende datacenter, het Cogent Amsterdam Data Center event plaats.

De middag en avond die plaatsvonden in hotel ‘De Zoete Inval’ mochten zich ook letterlijk heugen op een zoete inval met veel oude en nieuwe bekenden. Datacenter toeleveranciers, klanten, brancheverenigingen, hostingproviders en potentiële klanten waren in een ruime getale toegestroomd ter ere van de gelegenheid.

Persoonlijke kennismaking
Tijdens het evenement was er voor de nieuwsgierige aanwezigen de gelegenheid om zich per bus naar het Cogent Amsterdam Datacenter te laten vervoeren om daar deel te nemen aan één van de twee rondleidingen over de datacentervloer. Zo kon men ook direct persoonlijk kennis maken met het nieuwe datacenter en haar faciliteiten.

SAMSUNG CSC

Speciaal voor de gelegenheid
Na afloop van de rondleidingen en toen iedereen weer was teruggekeerd nam Dave Shaeffer, oprichter en Chief Executive van Cogent Communications de microfoon ter hand. Shaeffer die speciaal voor de gelegenheid naar Nederland was gekomen, vertelde de gasten in het kort over de ontstaansgeschiedenis van Cogent Communications. Daarnaast bedankte hij iedereen voor hun aanwezigheid en hun vertrouwen in Cogent.

Stefan Arbia, sales director Europe bij Cogent Communications, is erg blij met deze nieuwe aanwinst in het portfolio van Cogent. “Onze bestaande en potentiële klanten kunnen wij met de opening van het Amsterdam datacenter nog beter van dienst zijn bij het verkrijgen van een scherpe prijs voor hun bandbreedte en datacenter ruimte.”

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Niet met lege handen
Tijdens de avond, die werd afgesloten met een walking dinner, werden onder de aanwezigen ook nog een aantal mooie prijzen verloot. De eerste prijs was 1 jaar gratis rack + power + 100 Mbps connectiviteit. Ook degenen die niet direct in de prijzen vielen gingen niet met lege handen naar huis. Na afloop stond er voor alle gasten een goed gevulde Cogent goodiebag klaar.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Stuur ook uw blog, achtergrond artikel of andere bijdrage in!

Indien u zelf een interessante bijdrage, zoals een blog, how-to of achtergrond heeft, dan plaatsen wij die graag en dat kost u niks. Neem contact op met de ISPam.nl redactie via [email protected] of kijk op deze pagina voor meer informatie over het leveren van een bijdrage aan ISPam.nl.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.