Content aanleveren en meedoen met ISPam.nl

ispam-uit-liefde-voor-content

ISPam.nl is een open platform dat cloudproviders, datacenters en hosters dagelijks voorziet van het laatste nieuws en achtergronden. De journalistieke redactie van ISPam.nl houdt zich voornamelijk bezig met het selecteren van ingestuurde content op kwaliteit en relevantie. De journalistieke redactie schrijft daarnaast ook zelf stukken waarbij er een bijzonder journalistiek belang is. Andere artikelen en interviews worden als extra service voor onze relaties door onze PR-redactie HYPR: Hosting Your PR geschreven. Indien er geen sprake is van een (bestaande) relatie wordt er niet over uw bedrijf geschreven door HYPR. Indien er een journalistiek belang is uiteraard wel door de journalistieke redactie. Hieronder leest u meer over onze werkwijze én de manier waarop u een bijdrage aan het platform kunt leveren.

Op ISPam.nl worden met ingang van 1 februari 2017 geen nieuwe berichten meer geplaatst. Het platform is daarmee een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017).

De werkwijze van ISPam.nl

ISPam.nl Platform Werkwijze

Bedrijfsnieuws (persberichten) rechtstreeks aanleveren

NIeuws overzicht met koffiePersberichten kunnen rechtstreeks in het redactiesysteem van ISPam.nl worden aangeleverd via dit formulier. Deze worden na controle door de redactie als bedrijfsnieuws op ISPam.nl gepubliceerd. Alle berichten die relevant en nieuwswaardig zijn worden geplaatst. We plaatsen echter geen berichten die meer een salespitch dan nieuws zijn, whitepapers en testimonials.

U kunt uw bedrijfsnieuws (persbericht) via dit formulier insturen

Artikel insturen

Heeft u zelf een leuke blog, achtergrond artikel, evenementen verslag of iets anders dat interessant is voor onze lezers geschreven of wilt u dat speciaal voor ISPam.nl doen? Geweldig. Die plaatsen we heel graag op ISPam.nl. U kunt uw artikel of idee voor een artikel mailen naar redactie@ispam.nl.

PR-redactie HYPR: Hosting Your PR

De public relations redactie HYPR: Hosting Your PR schrijft artikelen over en doet interviews met relaties van ISPam.nl. De HYPR redactie werkt strikt volgens de journalistieke principes. Elk artikel van HYPR wordt op dezelfde wijze gepubliceerd als elk ander ingezonden artikel. Het is niet mogelijk om de HYPR redactie in te huren. Wel kan de HYPR redactie om een interview worden gevraagd of om een artikel (over uw bedrijf) te schrijven. Een dergelijk verzoek wordt enkel gehonoreerd indien het onderwerp relevant is voor de branche c.q. de lezers van ISPam.nl én er sprake is van een bestaande relatie met ISPam.nl. Indien er geen sprake van een relatie is, wordt er niet over u geschreven. U kunt contact met HYPR opnemen via redactie@ispam.nl.

Journalistiek

De journalistieke ISPam.nl Redactie schrijft alleen artikelen die in het belang van de branche zijn, waarbij het journalistieke belang prevaleert boven een eigen belang van een bepaald bedrijf of groep bedrijven. De redactie doet maar zeer beperkt (zelf) interviews gezien er meestal geen (direct) branchebelang bij een interview is.  U kunt contact met de ISPam.nl Redactie opnemen via redactie@ispam.nl.

Soorten plaatsingen

Content Partner (branche) Op aanvraag Voor branchebedrijven < 25 medewerkers Overeenkomst van 6 maanden Uw voordelen: Uw (relevante) berichten worden geplaatst Koppeling aan uw bedrijfsprofiel Groot logo bij uw berichten Grote titel bij uw berichten Logo bij uw berichten op de homepage Logo bij uw berichten in de overzichten Samenvatting van uw berichten in de nieuwsbrief Tekstadvertentie naar keuze onder uw berichten
Content Partner (groot) Op aanvraag Voor grote branchebedrijven en vendoren Overeenkomst van 6 maanden Uw voordelen: Uw (relevante) berichten worden geplaatst Koppeling aan uw bedrijfsprofiel Groot logo bij uw berichten Grote titel bij uw berichten Logo bij uw berichten op de homepage Logo bij uw berichten in de overzichten Samenvatting van uw berichten in de nieuwsbrief Tekstadvertentie naar keuze onder uw berichten

Basis plaatsing bericht GRATIS! Uw (relevante) bericht wordt geplaatst Koppeling aan uw bedrijfsprofiel
Premium plaatsing bericht € 125 per bericht Uw (relevante) bericht wordt geplaatst Koppeling aan uw bedrijfsprofiel Groot logo bij uw bericht Grote titel bij uw bericht Logo bij uw bericht op de homepage Logo bij uw bericht in de overzichten Samenvatting van uw bericht in de nieuwsbrief Tekstadvertentie naar keuze onder uw bericht

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...