Uitgelicht bedrijfsnieuws van 18 oktober 2016


Tintri introduceert een even simpele als doeltreffende disaster recovery-oplossing voor meerdere datacenters en clouds

Tintri kondigt de introductie aan van Synchronous Replication. Deze oplossing biedt disaster recovery voor gevirtualiseerde en cloud-applicaties die op Tintri VMstore-arrays worden gehost. Organisaties kunnen hiermee al hun bedrijfskritische applicaties beschermen tegen datacenter-storingen, met grotere eenvoud en over langere afstanden dan mogelijk is met concurrerende storage-systemen. Tintri Synchronous Replication kan in een paar minuten worden geconfigureerd door elke ICT-generalist en biedt recovery point objectives van nul minuten (zero RPO) en fail-over voor individuele virtuele machines met een simpele muisklik.
Lees het volledige bericht »

VMware versterkt cross-cloud-architectuur met nieuwe versies vSphere, Virtual SAN en vRealize om productiviteit van IT en ontwikkelaars te stimuleren

VMware, Inc. (NYSE: VMW) kondigt vandaag op VMworld 2016 Europenieuwe versies aan van zijn compute-, storage- en cloud management-oplossingen om IT operations-teams te helpen hun traditionele en moderne applicaties efficiënter te draaien, beheren..
Lees het volledige bericht »

Programma Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bekend

Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Data Centric World. Het is het overkoepelende thema van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Bezoekers krijgen hier onder meer inzicht in..
Lees het volledige bericht »

Zyxel CNC monitort bedrijfsnetwerk vanuit de cloud

Het beheer van vaste en draadloze netwerken wordt uitermate efficiënt dankzij Zyxel Cloud Network Center (CNC). Dit cloud-gebaseerde netwerkplatform is ontwikkeld voor resellers, Value-added Resellers (VAR’s) en serviceproviders. Met Zyxel CNC..
Lees het volledige bericht »

Atos en VMware lanceren Digital Private Cloud

Atos heeft vandaag tijdens VMworld 2016 Europe de lancering aangekondigd van Digital Private Cloud om de digitale transformatie van haar klanten te versnellen. De oplossing maakt deel uit van het aanbod op het gebied van Hybrid Cloud Managed..
Lees het volledige bericht »

Commvault helpt klanten aan meer flexibiliteit en mogelijkheden voor databescherming in SAP HANA®

Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, maakt vandaag bekend dat de elfde versie van de Commvault-software en het Commvault Data Platform door SAP is gecertificeerd voor wat betreft integratie..
Lees het volledige bericht »

Nimble Storage en Lenovo starten samenwerking om nieuwe generatie Data Centers te bouwen

Lenovo (HKSE: 992) en Nimble Storage (NYSE: NMBL) maken vandaag bekend dat ze een strategisch partnerschap aangaan. Samen willen ze de capaciteit van datacenters fors verbeteren en deze qua efficiëntie en schaalgrootte naar een hoger niveau tillen...
Lees het volledige bericht »

Woonbedrijf kiest Claranet als IT-partner

Claranet helpt Woonbedrijf de komende jaren met het beheer van de volledige IT-omgeving van de woningcorporatie. Begin 2016 is Woonbedrijf verhuisd van vier locaties verspreid over de stad naar één locatie in het centrum van Eindhoven. Na een strenge selectieprocedure bleek Claranet dé partij om Woonbedrijf voor, tijdens én na de verhuizing te begeleiden.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.