Uitgelicht bedrijfsnieuws van 25 januari 2017


Ciena verrijkt Blue Planet met Analytics om klanten via Business Intelligence-functionaliteit te ondersteunen bij de transformatie van hun netwerken

Blue Planet Analytics, de nieuwste functionaliteit in Ciena’s (NYSE: CIEN) Blue Planet portfolio, biedt vergaand inzicht in netwerken door middel van big data. Deze data helpt netwerk operators om slimmere, data-gedreven zakelijke beslissingen te nemen. De introductie is onderdeel van Ciena’s overkoepelende strategie om via Blue Planet de exploitatie van volledig autonome netwerken mogelijk te maken. Met de nieuwe functionaliteit en applicaties kunnen operators trends visualiseren en identificeren. Dit stelt hen in staat om winstgevender diensten te ontwikkelen, de benodigde capaciteit beter te voorspellen en te anticiperen op potentiële netwerkstoringen en service-onderbrekingen – voordat deze plaatsvinden.
Lees het volledige bericht »

Previder zet ISV platform op met Heliview

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat samenwerken met B2B-marketingspecialist Heliview om een kennisplatform voor ISV’s (Independent Software Vendor), SaaS-leveranciers en softwarehuizen op te bouwen...
Lees het volledige bericht »

Commvault vereenvoudigt databeheer in de cloud met introductie van gevalideerde referentiearchitecturen op Amazon Web Services Cloud

Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, introduceert nieuwe referentiearchitecturen voor Amazon Web Services (AWS). Hiermee stelt het bedrijf klanten in staat databescherming en -beheer te..
Lees het volledige bericht »

Zorgorganisaties en gemeenten delen informatie via de cloud van Dutch Cloud

Zapphire helpt bedrijven kennis en informatie te delen. Het bedrijf verzamelt testmanagementdata en productdata uit veel gebruikte software en technologie, en levert deze informatie aan gebruikers in de zorg of de gemeentesector. De oplossingen van Zapphire worden als SaaS aangeboden, waardoor hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en flexibiliteit van de ICT-infrastructuur. Dit is dan ook de reden dat het bedrijf kiest voor cloud provider Dutch Cloud.
Lees het volledige bericht »

ditp stelt Leadgate aan voor de uitrol van haar online marketing

IT online marketing specialist Leadgate Europe en Cloud Solution Provider ditp starten een samenwerking voor de verdere uitrol van de online marketing van ditp. De marketing-as-a-service dienstverlening van Leadgate zal hierbij bestaan uit het..
Lees het volledige bericht »

Aruba bevestigt status van Nederlandse Platinum, Gold en Silver partners

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company (NYSE: HPE), heeft tijdens haar partnerevenement op 24 januari achtentwintig Nederlandse partners officieel bevestigd als Aruba Platinum, Gold en Silver partner als onderdeel van haar nieuwe partnerprogramma Partner Ready for Networking.
Lees het volledige bericht »

HPE-onderzoek toont security-tekortkomingen aan bij security operations

Hewlett Packard Enterprise (HPE) publiceert vandaag zijn jaarlijkse State of Security Operations Report 2017, nu voor de vierde keer. Het rapport bestaat uit uitvoerige analyses over de effectiviteit van security operations centers (SOC’s) en best practices om risico’s te reduceren in het zich continu ontwikkelende landschap van cyber security. Met de toegenomen druk om snel te innoveren en veiligheid mee te laten groeien met de bedrijfsdoelen, vormt een SOC de basis voor de manier waarop organisaties gevoelige informatie beschermen, dreigingen detecteren en hierop reageren. Het onderzoek van HPE toont echter aan dat de meerderheid van de SOC’s het maturity level niet halen, waardoor zij kwetsbaar zijn voor aanvallen.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.