LeaseWeb kondigt partnership aan voor analyse en verbetering online video-ervaringen van TV-kwaliteit

LeaseWeb CDN en NICE PEOPLE AT WORK helpen broadcasters bij het optimaliseren van hun infrastructuurconfiguratie

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 16 september 2015 11:09 uur

LeaseWeb, één van ‘s werelds grootste hostingmerken, en NICE PEOPLE AT WORK (NPAW), marktleider op het gebied van geavanceerde media-analyse en real-time monitoringtools, hebben vandaag een nieuw samenwerkingsverband aangekondigd om broadcasters te helpen bij het optimaliseren van hun infrastructuur.

De samenwerking combineert NPAW’s YOUBORA Analytics OTT (Over-The-Top) gegevensrapportage en -analyse met het LeaseWeb CDN-platform, Customer Portal en API-oplossingen. Deze uitgebreide service stelt klanten in staat kijkerservaringen te verbeteren door video van TV-kwaliteit te bieden via internet. Klanten kunnen ook belangrijke gegevens van eindgebruikers analyseren, zodat ze hun infrastructuur-configuratie kunnen optimaliseren. Naast website acceleratie is LeaseWeb CDN geoptimaliseerd voor het distribueren van video en grote bestanden.

Met de integratie van YOUBORA Analytics kunnen klanten van LeaseWeb CDN continu gegevens verzamelen voor de analyse van de Quality of Service (QoS) en het gedrag van hun kijkers. LeaseWeb CDN biedt nu ook een gedetailleerde analyse van elke afspeelsessie, om zo meer inzicht te krijgen in de kijkerservaring via het platform. Daarnaast kunnen klanten wereldwijd real-time analytics verzamelen en analyseren, om zo zeer gedetailleerd de netwerkprestaties van het internet in beeld te kunnen brengen.

Julien Lehmann, manager van LeaseWeb CDN: “Dankzij de integratie van YOUBORA Analytics biedt ons platform klanten nóg betere tools en meer inzicht in belangrijke optimalisatiegegevens. Deze informatie helpt klanten om de best mogelijke kijkerservaring te bieden en zo hun omzet te verhogen. Deze samenwerking levert onze klanten de beste technologie voor de best mogelijke prijs.”

Ferran Gutiérrez, CEO van NPAW: “Deze partnership past bij ons. Onze wederzijds aanvullende services bieden klanten een grote meerwaarde die hen laat profiteren van de best mogelijke kwaliteit. Klanten krijgen nu gemakkelijk een gedetailleerde analyse van de kijkerservaring die zij bieden, en kunnen dit gebruiken om hun kijkcijfers te vergroten.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...