Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

LeaseWeb


LeaseWeb (www.leaseweb.com) is een van de grootste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting providers ter wereld met een wereldwijd portfolio van meer dan 15.000 klanten, variërend van MKB tot corporate ondernemingen. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting services, waaronder Public Cloud, Private Cloud, CDN (Content Delivery Network), Virtual Servers, Hybride Hosting, Colocatie en Dedicated Hosting. De hosting services worden ondersteund met 24/7 klantondersteuning en technische support. LeaseWeb heeft meer dan 60.000 servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft zes datacenters in de Verenigde Staten en Europa, die zijn aangesloten op het eigen omvangrijke wereldwijde hosting netwerk met een capaciteit van meer dan 3.0 Tbps. LeaseWeb levert hosting services via zijn verschillende dochterondernemingen, te weten LeaseWeb B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”) en LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Germany”).

Bedrijfsnieuws van LeaseWeb

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.