Parentix verlengt ook dit jaar haar Gold Hosting status als partner van Microsoft

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 15 mei 2014 13:13 uur

Onlangs heeft Parentix haar Gold Hosting status binnen het Microsoft Partner Network voor het vijfde jaar op rij weten te verlengen. De status staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit in de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid.

‘Met het verlengen van deze status laten we niet alleen zien dat we er naar streven ieder jaar weer kwaliteit en veiligheid te bieden,’ zegt Pieter Gabes, directeur van Parentix, ‘nog veel belangrijker is dat we met deze vijfde verlening continuïteit hier in hebben aangetoond.’

Om de Gold Hosting competentie te behalen moet een Microsoft partner over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Microsoft-technologie beschikken. Daarom worden hoge eisen aan partners van Microsoft gesteld. Zo moeten bijvoorbeeld binnen Parentix minstens vier op MCITP niveau gecertificeerde medewerkers werkzaam zijn. Dit zijn hoogopgeleide professionals op het gebied van Microsoft technologie die in staat zijn om complexe architecturen te ontwerpen, implementeren en beheren. Daarnaast dienen minimaal tien klanten van Parentix een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Uiteraard hebben de positieve beoordelingen van deze klanten bijgedragen aan de verlenging. Tot slot dienen minimaal twee medewerkers een Private Cloud Sales Assessment hebben afgerond. Door deze onderdelen met goed gevolg te hebben afgelegd is de Gold Hosting status ook dit jaar verlengd.

Parentix beheerst bovenstaande elementen allen optimaal. Komend jaar zal de hosting competentie in zijn huidige vorm gaan verdwijnen en zal een nieuwe vorm hiervoor terugkomen, waar weer nieuwe eisen en criteria bij horen. Parentix streeft er naar om de continuïteit te behouden die in de afgelopen jaren is bewezen, maar daarbij ook aan de nieuwe criteria te voldoen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...