Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Parentix


Parentix is dé application hosting provider voor bedrijven, sterk gespecialiseerd in Exact en Microsoft software. Specialist in het online beschikbaar stellen van bedrijf kritische applicaties van Exact en Microsoft. Daarnaast is Parentix specialist in het hosten van Microsoft Lync, genaamd Lync+, dé innovatie op het gebied van het nieuwe werken en communiceren.

Parentix heeft een datacenter in Amsterdam, is Microsoft Gold Partner en ISO 27001 voor informatiebeveiliging gecertificeerd. Tevens is Parentix in het bezit van een ISAE 3402 II verklaring.

Parentix is opgericht in 2000 en is marktleider in het online aanbieden van Exact Software. Voor de wederverkoop en lokale ondersteuning wordt samengewerkt met een groot aantal partners in Nederland en België.

 

Bedrijfsnieuws van Parentix

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.