Vancis en Educator sluiten samenwerkingsovereenkomst

Regiefunctie educatieve SaaS beschikbaar voor onderwijsinstellingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vancis
  • geplaatst op
  • 29 maart 2016 10:03 uur

ICT-dienstverlener Vancis en softwareleverancier voor het onderwijs Educator hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor kan Vancis onderwijsinstellingen het Volg en Leerplatform én de Herontwerptool van Educator aanbieden. Deze applicaties zijn onderdeel van de Hybrid Desk werkplekpropositie van Vancis voor onderwijsinstellingen.

Vancis biedt de educatieve SaaS van Educator aan op de educatieve Vancis cloud-omgeving. Hiermee is het voor de onderwijsinstellingen die gebruik maken van de Vancis cloud omgeving eenvoudig om de SaaS van Educator af te nemen. Door de toenemende ‘ver-SaaS-ing’ van het applicatielandschap moeten er steeds vaker koppelingen worden gerealiseerd naar SaaS-leveranciers. De samenwerking met Educator laat zien dat Vancis de brugfunctie kan vervullen om het onderwijs en de SaaS-leveranciers eenvoudig aan elkaar te koppelen, zodat onderwijsinstellingen een betere invulling van de regierol kunnen realiseren.

Herman Terra, senior accountmanager bij Vancis: ‘Vancis wil verder gaan dan enkel fungeren als leverancier. Wij willen softwareleveranciers en onderwijsinstellingen samenbrengen, zodat het onderwijs op een gemakkelijke manier gebruik kan maken van alle SaaS-applicaties. De samenwerking met Educator, waarbij wij hun tools aanbieden via de Vancis Hybrid Desk, is hier een mooi voorbeeld van.’

Roel Nicolai, Business Development Manager bij Educator: ‘Als je kijkt naar het gehele onderwijsproces, is de tijd die onderwijsprofessionals en ondersteunende staf bezig zijn met administratieve of technische rompslomp –zoals het steeds opnieuw moeten inloggen in andere applicaties– nog steeds enorm. Een hele belangrijke randvoorwaarde van Educator software-oplossingen is de gebruiker daarin zo veel als mogelijk te ontzorgen. Tijd die vervolgens kan worden besteed aan kwalitatief goed onderwijs. De samenwerking tussen Educator en Vancis draagt daar aan bij, doordat je bijvoorbeeld niet telkens opnieuw hoeft in te loggen.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...