Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Vancis


Vancis, opgericht in 2008, levert ICT-diensten aan bedrijven, universiteiten en de gezondheidszorg. De organisatie beheert twee eigen duurzame datacenters in Amsterdam en Almer met uitstekende connectiviteitmogelijkheden, waaronder die van de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Vancis biedt value-for-money, 24×7-continuiteit en hoogwaardige beveiliging (ISO 27001). De kracht van Vancis ligt in datacenter-services, cloudservices, managed services en technisch applicatiebeheer.

Vancis is een relatief jonge organisatie maar heeft toegang tot veertig jaar ervaring in ICT dankzij technologiepartner SURFsara. De synergie tussen de twee organisaties biedt tal van kansen. Beide investeren in research, innovatie en nieuwe diensten.

Bedrijfsnieuws van Vancis

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.