Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN DRS 4 komt pas in september

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 juli 2006 00:00 uur

Zoals eerder was aangekondigd wordt het nieuwe domeinregistratie systeem van de SIDN met twee maanden uitgesteld. Enkele dagen geleden is bekend gemaakt dat het in september eindelijk zover zal zijn. Dat komt neer op een vertraging van totaal zo’n drie maanden op de orginele planning.

Het blijft maar langer en langer duren, met als gevolg dat mijn geduld ook begint op te raken. Ik heb de SIDN het voordeel van de twijfel gegeven als ad-hoc vertegenwoordiger van een grote groep ontevreden deelnemers, echter dit uitstel op uitstel dat nu een totale duur van drie maanden gaat bestrijken begint er voor te zorgen dat mijn vertrouwen in de slagvaardigheid van de SIDN ook enigzins aan het inzakken is.

Ondermeer om bovenstaande reden ben ik bezig met de oprichting van een branchevereniging, daarover later meer. Daarnaast denk ik er sterk over om te proberen om in de Raad van Toezicht van de SIDN te komen.

Hierbij realiseer ik mij dat dit net als een Raad van Comissarisen van een structuurvennootschap cooptief functioneert, dus zodoende moet ik mij daar maar eens in de kijker spelen. Wat mij overigens is gelukt tijdens de presentatie van het domeinnaamdebat 2006 rapport waarbij de voorzitter van de RvT Eddy Schuyer duidelijk mee kreeg hoe ik de credits voor mijn aandeel in het debat van collega senator Prof Hans Franken kreeg.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!