Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN DRS 4 komt pas in september

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 juli 2006 00:00 uur

Zoals eerder was aangekondigd wordt het nieuwe domeinregistratie systeem van de SIDN met twee maanden uitgesteld. Enkele dagen geleden is bekend gemaakt dat het in september eindelijk zover zal zijn. Dat komt neer op een vertraging van totaal zo’n drie maanden op de orginele planning.

Het blijft maar langer en langer duren, met als gevolg dat mijn geduld ook begint op te raken. Ik heb de SIDN het voordeel van de twijfel gegeven als ad-hoc vertegenwoordiger van een grote groep ontevreden deelnemers, echter dit uitstel op uitstel dat nu een totale duur van drie maanden gaat bestrijken begint er voor te zorgen dat mijn vertrouwen in de slagvaardigheid van de SIDN ook enigzins aan het inzakken is.

Ondermeer om bovenstaande reden ben ik bezig met de oprichting van een branchevereniging, daarover later meer. Daarnaast denk ik er sterk over om te proberen om in de Raad van Toezicht van de SIDN te komen.

Hierbij realiseer ik mij dat dit net als een Raad van Comissarisen van een structuurvennootschap cooptief functioneert, dus zodoende moet ik mij daar maar eens in de kijker spelen. Wat mij overigens is gelukt tijdens de presentatie van het domeinnaamdebat 2006 rapport waarbij de voorzitter van de RvT Eddy Schuyer duidelijk mee kreeg hoe ik de credits voor mijn aandeel in het debat van collega senator Prof Hans Franken kreeg.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.