Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Gedragscode.com bereikt de 100 deelnemers

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 6 januari 2007 09:51 uur

Op 26 juli 2006 lanceerde ik de Gedragscode.com (om precies te zijn ISPGids.com Gedragscode.com), waarna binnen één maand de 50 deelnemers al was gepasseerd. Vandaag om 1:20 uur meldde Sebsoft zich als Gedragscode.com deelnemer aan, die daarmee officieel de 100ste deelnemer is. Grappig detail hierbij is dat Sebsoft gisteravond een ‘cron’ had opgezet, waarmee om de 5 minuten gecontroleerd werd of de 99ste deelnemer zich al had aangemeld. Toen het zover was kreeg Sebsoft een sms’je en meldde zich als deelnemer aan.

100 deelnemers is een enorme mijlpaal, waarvan je in het begin enkel van kan dromen. Wat duidelijk is dat (een groot deel van) de sector zich hiermee duidelijk uitspreekt voor kwaliteit en voor het feit dat bij hun de klant nog steeds koning is! Daarnaast wil ik ook de deelnemers bedanken voor het collectieve vertrouwen dat ze in Gedragscode.com hebben uitgesproken.

Er is ook nog werk aan de winkel. Officieel is de Gedragscode.com nu nog ‘beta’, de definitieve (final) versie ligt op dit moment al als concept klaar. Ik wacht nog op de reflectie van een aantal juristen, waaronder ICTRecht. Uiteraard is jullie commentaar (of je nou jurist bent of niet) ook zeer welkom. Het concept is hier te vinden. Het was oorspronkelijk de bedoeling om deze te lanceren zodra de 100 deelnemers was bereikt. De groei van het aantal deelnemers is de afgelopen periode zo hard gegaan, dat het nog héél even gaat duren.

ISPGids.com Gedragscode(.com) Stand op Holland Innovation 2006

Foto: Gedragscode.com op Holland Innovation

Jorden, 7 januari 2007 4:09 pm

In puntje 1:
"De ISP beschikt indien gevestigd in Nederland beschikt over een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken."
Staat 2x "beschikt" in.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.