Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Interconnect, AMS-IX en Yourholding

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 27 juli 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten van Interconnect, AMS-IX en Yourholding.

1. Interconnect bouwt virtuele datacenterinfrastructuur met oplossingen van Juniper Networks

Met meer dan 200 switches die regelmatig handmatig opnieuw moesten worden geconfigureerd, omvatte het inrichten van diensten een traag, complex en foutgevoelig proces. Interconnect had behoefte aan een nieuwe en innovatieve aanpak van de architectuur van het datacenternetwerk om de concurrentie voor te kunnen blijven en tegemoet te komen aan de nieuwe eisen van klanten. De internetprovider zocht naar een leverancier met een betrouwbare reputatie die innovatie naar het datacenter kon brengen. Zij kwamen al snel uit bij Juniper Networks. Interconnect werkte al eerder met Juniper Networks en had zeer positieve ervaringen met de fabrikant.
Lees hier het volledige bericht

2. AMS-IX groeit aanzienlijk in aangesloten partijen en capaciteit

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), het grootste internetknooppunt ter wereld, heeft in de eerste helft van 2015 60 nieuwe partijen aangesloten op haar platform, waarvan 82% uit het buitenland komt. Daarmee zet AMS-IX de sterke groei van de afgelopen drie jaar voort. In totaal heeft AMS-IX nu ruim 720 leden en klanten.
Lees hier het volledige bericht

3. Yourholding gecertificeerd voor ISO 27001:2013 en NEN 7510

Yourholding, het moederbedrijf van onder meer Yourhosting, Starthosting en Yourhosting Business, heeft de ISO 27001:2013 certificering voor informatiebeveiliging behaald. Daarnaast nam het bedrijf de certificering voor NEN 7510 in ontvangst. Beide certificeringen bevestigen de garanties die Yourholding biedt voor een veilige en betrouwbare cloudomgeving. Bovendien sluiten ze aan bij de snelle groei van de hele organisatie.
Lees hier het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

ISPConnect en DHPA brengen sector samen om abuse actiever aan te pakken

Op 3 september aanstaande organiseren ISPConnect en DHPA een seminar over het gezamenlijk bestrijden van abuse. Op deze dag brengen zij middels een aantal sprekers de belangrijkste initiatieven en oplossingen samen. Ook zullen zij een concreet voorstel van aanpak, gedragen door DHPA en ISPConnect, aan de deelnemers voorstellen.
Lees hier het volledige bericht

Hogere positie in Google door nieuwe Argeweb SEO-tool

Hostingprovider Argeweb voegt de software rankingCoach toe aan haar diensten. rankingCoach is een online marketing tool die de website analyseert en een op maat gemaakt actieplan opstelt waarmee klanten een hogere positie in de zoekmachines bereiken. Hiermee stelt Argeweb ondernemers in staat om online nog succesvoller te worden.
Lees hier het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.