Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: NDIX, Netgear en Stichting DINL

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 7 september 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: NDIX en Rodin Connect zorgen voor straalverbinding in gebieden waar geen glasvezel beschikbaar is,  NETGEAR lanceert ’s werelds eerste 28-poorts 10-gigabit Smart Managed Switch en Stichting DINL zet Nederland op de kaart als digitale springplank naar Europa

1. Straalverbinding biedt uitkomst voor bedrijven in buitengebied

Rodin Connect en NDIX zijn een samenwerking aangegaan om bedrijven te voorzien van een snelle breedbandverbinding in de gebieden waar geen glasvezel beschikbaar is. Breedband wordt naar de bedrijven gebracht in de vorm van een straalverbinding van Rodin, die vervolgens wordt gekoppeld op de open digitale marktplaats van NDIX. Daar zijn ICT-diensten zoals internet en telefonie beschikbaar van meer dan 85 aanbieders. Als eerste klant is inmiddels Noordgastransport B.V. in Uithuizen aangesloten.
Lees het volledige bericht

2. NETGEAR lanceert ’s werelds eerste 28-poorts 10-gigabit Smart Managed Switch

NETGEAR, een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatie producten voor bedrijven, consumenten en dienstverleners ontwikkelt, breidt zijn marktleiderschap op het gebied van 10-Gigabit Copper (10GBASE-T) switching-oplossingen verder uit met de introductie van de ProSAFE® 28-poorts 10-Gigabit Smart Managed Switch (XS728T).
Lees het volledige bericht

3. Stichting DINL zet Nederland op de kaart als digitale springplank naar Europa

Steeds meer buitenlandse bedrijven ontdekken de kracht van de Nederlandse digitale infrastructuur en betreden via ons land de Europese markt. Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) lanceert daarom het initiatief Digital Gateway to Europe om deze trend te ondersteunen en de Nederlandse digitale infrastructuur internationaal op de kaart te zetten.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Easynet benoemd tot launch partner Microsoft Skype for Business

Easynet is door Microsoft benoemd tot ‘Global Skype for Business Launch Partner’. Deze launch partners vormen een elitegroep en zijn door Microsoft gekozen om de lancering van het nieuwe aanbod te begeleiden. Easynet is door Microsoft geselecteerd vanwege zijn aanzienlijke ervaring met het uitrollen van Microsoft Lync en de nauwe samenwerking met Microsoft om complexe en innovatieve wereldwijde projecten uit te voeren voor bedrijven zoals Sibelco, Terumo, Primagaz, Q-Park en Asics.
Lees het volledige bericht

Stichting DINL maakt zich grote zorgen om de gevolgen van het kabinetsvoorstel aanpassing op de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten

Stichting DINL maakt zich grote zorgen om de gevolgen van het kabinetsvoorstel waarin een aanpassing op de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) wordt voorgesteld. Het huidige wetsvoorstel heeft naar het oordeel van DINL ingrijpende consequenties voor de Nederlandse economie, de positie van de Nederlandse digitale infrastructuursector, de tienduizenden (internationale) bedrijven die actief zijn met digitale communicatie en de Nederlandse burger.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.