Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: UNET, Vimexx en DINL

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 11 januari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: UNET neemt FR-IX over, Gratis SSL-certificaten via DirectAdmin en Let’s Encrypt en De Rabobank wordt hoofdpartner bij Stichting DINL

1. UNET neemt FR-IX over

UNET heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouder van FR-IX om 100% van de aandelen in FR-IX over te nemen. De overeenkomst is op 23 december 2015 geëffectueerd. Met deze acquisitie verstevigt UNET haar positie in de Nederlandse markt voor zakelijk glasvezel. Zowel bestaande als nieuwe klanten van FR-IX en UNET zullen van deze krachtenbundeling profiteren.
Lees het volledige artikel

2. Gratis SSL-certificaten via DirectAdmin en Let’s Encrypt

Vimexx, een jong internetbedrijf gevestigd in Amsterdam, heeft als eerste webhostingprovider in Nederland een in eigen beheer ontwikkelde plugin live gezet waarmee elke Vimexx-klant volledig gratis een SSL-certificaat kan aanmaken en installeren op hun webhostingpakket.
Lees het volledige artikel

3. De Rabobank wordt hoofdpartner bij Stichting DINL

De Rabobank heeft zich aangesloten als hoofdpartner bij Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Het contract waarmee het partnership van de Rabobank bezegeld wordt, is op 7 januari jl. door Ralf Dekker (COO, lid Raad van Bestuur Rabobank) en Erwin Bleumink (voorzitter van DINL) ondertekend op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.
Lees het volledige artikel

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Cybersecurity trends en voorspellingen 2016
Traditiegetrouw brengt WeSecure haar jaarlijkse cybersecurity trends en voorspellingen uit. We zouden ons er weer gemakkelijk vanaf kunnen maken door ook dit jaar weer te roepen dat er meer aanvallen en incidenten zullen plaatsvinden, maar dat is een mega-trend die voorlopig nog zal aanhouden en inmiddels iedereen zich wel bewust van lijkt.
Lees het volledige artikel

Eaton lanceert schaalbare UPS voor serverruimten en kleine datacenters
Eaton lanceert de intelligente 93PS UPS. Deze schaalbare UPS is gericht op serverruimten en kleine datacenters, maar ook geschikt voor kritische toepassingen in de retail sector, industrie, transportsector, zorg en publieke sector. Door zijn schaalbaarheid helpt de UPS de capital expenditure laag te houden, terwijl IT-professionals de flexibiliteit hebben in te spelen op groeiende vraag naar capaciteit.
Lees het volledige artikel

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.