Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: TransIP, Verizon en Nomeo

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 25 januari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Nederlander wil bestanden opslaan in Nederlandse cloud, Verizon voorspelt zakelijke ICT-trends voor 2016 en Nomeo sluit 2016 af met meer dan 25.00 geregistreerde domeinnamen.

 1. Nederlander wil bestanden opslaan in Nederlandse cloud

Tachtig procent van de Nederlanders zien het liefst dat hun persoonlijke bestanden in de Nederlandse cloud worden opgeslagen. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau Team Vier in opdracht van TransIP. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat Nederlanders veel waarde hechten aan hun privacy in de cloud. Analyse van de bestanden is voor zes op de tien Nederlanders geen acceptabele voorwaarde voor het gebruik van gratis cloudopslag.
Lees het volledige bericht

 2. Verizon voorspelt zakelijke ICT-trends voor 2016

Volgens Verizon Enterprise Solutions zal de ‘digitale transformatie’ in 2016 doorzetten. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor de bedrijfsvoering van organisaties in alle sectoren, overal ter wereld. Bedrijven die optimaal van deze ontwikkelingen willen profiteren, zullen hun bedrijfscultuur, operationele processen, infrastructuur en pool van talent fundamenteel moeten aanpassen aan nieuwe businessmodellen. Wereldwijd actieve ondernemingen krijgen te maken met unieke uitdagingen
Lees het volledige bericht

 3. Nomeo sluit succesjaar 2015 af met meer dan 25.000 geregistreerde domeinnamen

Nomeo, de domeinnaamspecialist uit Gent, realiseerde mooie resultaten in 2015. Met een omzetstijging van 53% ziet de onderneming zijn investeringsinspanningen beloond. Het stak de grens van 25.000 domeinnamen in beheer voorbij, maar gaat daarom niet op z’n lauweren rusten.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Fiber NL neemt breedbandconcurrent over

Fiber Nederland (Fiber NL) – aanbieder van internet, telefonie, televisie en smart home-oplossingen – neemt concurrent Stipte (voorheen Scarlet Nederland) over. Samen met Stipte wil de jonge ‘challenger’ – naar eigen zeggen de snelst groeiende provider van Nederland – de markt blijven uitdagen en klanten blijven verrassen met nieuwe diensten, verbeterde service en scherpe prijzen.
Lees het volledige bericht

Paaspop is toekomstbestendig dankzij betrouwbare connectivity

Festival Paaspop, het driedaags muziekfestival dat jaarlijks meer dan vijftigduizend bezoekers trekt, beschikt binnenkort over een toekomstbestendige IT omgeving. Multitechnisch dienstverlener SPIE en Internet Service Provider Interconnect Services, zorgen voor een stabiele, betrouwbare verbinding met een hoge beschikbaarheid.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.