Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Coloclue, LeaseWeb en Byte

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 8 maart 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten:Netwerkvereniging Coloclue biedt haar leden een gescheiden out-of-band verbinding aan voor remote management van hun servers, LeaseWeb introduceert nieuwe VMware private cloud oplossing tegen vaste prijs en De eerste Nederlandse Magento 2.0 webshop is live.

 1. Coloclue biedt leden out-of-band verbinding voor servers

Netwerkvereniging Coloclue biedt haar leden een gescheiden out-of-band verbinding aan voor remote management van hun servers. Hierdoor kunnen leden de management-interface van hun server bereiken via een beveiligde VPN-verbinding, zelfs als het Coloclue-netwerk zou uitvallen.
Lees het volledige bericht

 2. LeaseWeb introduceert nieuwe VMware private cloudoplossing tegen vaste prijs

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, kondigt vandaag zijn nieuwe vCloud aan. Voor bedrijven is het nu eenvoudiger, sneller en meer kostenefficiënt om een op VMware-gebaseerde private cloudomgeving te implementeren. vCloud is naast, het LeaseWeb CloudStack private cloud hosting platform en zijn maatwerk cloudoplossingen, een aanvulling op het LeaseWeb aanbod.
Lees het volledige bericht

 3. De eerste Nederlandse Magento 2.0 webshop is live

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de eerste Nederlandse webwinkel op het recent gelanceerde Magento 2.0 platform. De nieuwe versie van het e-commerce systeem bevat veel nieuwe features en verbeteringen waardoor de winkelervaring voor bezoekers veel aantrekkelijker gemaakt kan worden en het beheer aan de achterkant veel gebruiksvriendelijker is.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Cyso vult anti-DDoS infrastructuur aan met NaWas aansluiting

Managed Hosting Provider Cyso uit Alkmaar heeft haar bestaande anti-DDoS infrastructuur aangevuld met de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas). Daarmee worden Cyso’s mogelijkheden en capaciteit om DDoS aanvallen het hoofd te bieden verder uitgebreid.
Lees het volledige bericht

Dataplace wint Europese Openbare Aanbesteding van het CAK en levert samen met Bytesnet een twin-datacenter oplossing

Het CAK, de publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert, heeft na een Europese openbare aanbesteding Dataplace geselecteerd als leverancier voor haar twinning datacenter oplossing. Dataplace kwam als beste inschrijving uit de bus. In de aanbestedingsprocedure heeft het CAK gevraagd om een twin datacenter oplossing met bijbehorende datalijnen. Dataplace biedt deze oplossing door een partnership met Bytesnet Rotterdam waarmee het hiervoor samenwerkt.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.