Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Tilaa, BIT en Fortinet

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 24 oktober 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Tilaa is FD Gazelle 2016 en staat 38e in de Deloitte Technology Fast50 ranking, NPO3 twee weken in het teken van privacy en Fortinet opent nieuw Europees cloud-datacenter.

 1. Tilaa is FD Gazelle 2016 en staat 38ste in de Deloitte Technology Fast50 ranking

Op 13 oktober werden de Deloitte Technology Fast50 awards 2016 uitgereikt tijdens een feestelijk evenement in Amsterdam. Tilaa is hierbij als 38e geëindigd in de ranking met een groeipercentage van 313%. De Deloitte Technology Fast50 ranking is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012-2015). De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sectoren en omvatten alle technologiesegmenten. De bedrijven die opgenomen zijn in de Fast50 ranking van Nederland dingen ook mee aan de Deloitte Technology EMEA Fast500.
Lees het volledige bericht

 2. NPO3 twee weken in het teken van privacy

Online privacy is een omstreden onderwerp en dat eigenlijk al jaren onderwerp van discussie is, zelfs binnen politieke debatten. Feit is dat overheden of bedrijven, in een gouden eeuw leven als het aankomt op data. Nog nooit werd er zoveel publiekelijk gedeeld. Onze privacy staat dan ook onder druk, want we willen niet alles delen. Vanaf deze week staat televisiezender NPO3 twee weken lang in het teken van privacy. Wat weten we eigenlijk over online privacy en hoe belangrijk vinden we privacy? Iedereen heeft hier dagelijks mee te maken. NPO3 zendt programma’s als Hunted, colleges van de Universiteit van Nederland en veel documentaires uit waarin de verschillende kanten van privacy worden belicht.
Lees het volledige bericht

 3. Fortinet opent nieuw Europees cloud-datacenter

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft een nieuw Europees FortinetCloud-datacenter geopend in Duitsland. Europese organisaties krijgen daarmee toegang tot het breedste en meest volwassen aanbod van gehoste beveiligingsoplossingen binnen de branche en kunnen erop vertrouwen dat hun gevoelige informatie binnen de grenzen van de EU blijft.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Interconnect PCI-DSS compliant over beide datacenters
Ter verdere uitbreiding van de kwaliteit en betrouwbaarheid heeft Interconnect zijn datacenters in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch PCI-DSS gecertificeerd. PCI-DSS staat voor ‘Payment Card Industry Data Security Standard’ en stelt hoge eisen aan de beveiliging van creditcardgegevens. Een ‘must’ voor iedere partij die creditcardgegevens verwerkt.
Lees het volledige bericht

Tintri introduceert een even simpele als doeltreffende disaster recovery-oplossing voor meerdere datacenters en clouds
Tintri kondigt de introductie aan van Synchronous Replication. Deze oplossing biedt disaster recovery voor gevirtualiseerde en cloud-applicaties die op Tintri VMstore-arrays worden gehost. Organisaties kunnen hiermee al hun bedrijfskritische applicaties beschermen tegen datacenter-storingen, met grotere eenvoud en over langere afstanden dan mogelijk is met concurrerende storage-systemen. Tintri Synchronous Replication kan in een paar minuten worden geconfigureerd door elke ICT-generalist en biedt recovery point objectives van nul minuten (zero RPO) en fail-over voor individuele virtuele machines met een simpele muiskli
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.