Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: TransIP, NL-ix en Schuberg Philis

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 14 november 2016 10:15 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: STACK van TransIP bereikt 100.000 gebruikers, NL-ix rolt haar complete interconnect portfolio uit over Europa en Schuberg Philis kiest Software AG’s GRC-platform voor continuous assurance.

 1. STACK van TransIP bereikt 100.000 gebruikers

De cloudopslagdienst STACK van hostingprovider TransIP heeft sinds vandaag 100.000 gebruikers. Met 1000 GB gratis online opslag profileert TransIP zich in Nederland. Dagelijks ontvangt TransIP nieuwe aanvragen voor 1000 GB online opslag, die via invitecodes wordt uitgedeeld. De provider kan aan die verzoeken blijven voldoen, omdat een deel van de gebruikers van STACK ook andere producten bij de provider afneemt.
Lees het volledige bericht

 2. NL-ix rolt haar complete interconnect portfolio uit over Europa

NL-ix maakt vandaag bekend dat haar complete interconnect portfolio vanaf nu beschikbaar is over het volledige NL-ix pan-Europese netwerk.  Dit betekent dat naast de bekende Europese gedistribueerde Peering mogelijkheden NL-ix nu ook Transport-, Routing- and Cloud connect-services buiten Nederland aanbiedt.
Lees het volledige bericht

 3. Schuberg Philis kiest Software AG’s GRC-platform voor continuous assurance

IT-bedrijf Schuberg Philis gebruikt het Digital Business Platform van Software AG om efficiënter om te gaan met internal controls en haar ambities rondom continuous assurance te realiseren. Als outsourcing services provider is het essentieel om transparant te zijn naar klanten over hoe de organisatie processen beheert, wat de risico’s zijn die hiermee gepaard gaan, en hoe deze risico’s worden gemanaged en onder controle worden gehouden. Het Digital Business Platform van Software AG monitort continu zowel de zakelijke als de risk- en compliance-prestaties, en biedt daarmee de noodzakelijke continuous assurance aan klanten en stakeholders.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.