Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: NBIP, Vertiv (Emerson Network Power) en Previder

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 19 december 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Octavia de Weerdt nieuwe directeur NBIP,  Infrastructuurtrends voor datacenters in 2017 en Previder en Lesscher IT fuseren.

 1. Octavia de Weerdt nieuwe directeur NBIP

De Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) is verheugd dat per 1 januari 2017 Octavia de Weerdt de positie van Algemeen Directeur gaat invullen. Hiermee wordt een nieuwe start gemaakt met de verdere uitbouw en professionalisering van de NBIP. Gezien de enorme groei in deelnemers van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) wordt bovendien de NBIP uitgebreid met twee uitvoerende stichtingen: een waarin de Tapdienst wordt ondergebracht en een waarin de NaWas komt.
Lees het volledige bericht

 2. Infrastructuurtrends voor datacenters in 2017

Vertiv, voorheen Emerson Network Power, onthult zes belangrijke infrastructuurtrends voor datacenters die u in 2017 in de gaten moet houden. De trends van het komende jaar volgen op de datacenter-trends die Emerson Network Power vorig jaar aanstipte in de beschouwing voor 2016. “In 2016 hadden wereldwijde macrotrends een belangrijke invloed op de sector, met nieuwe cloudinnovaties en sociale verantwoordelijkheid als middelpunt”, aldus Giordano Albertazzi, directeur van Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Vertiv. “Nu cloud computing nog verder is geïntegreerd in IT-activiteiten, verschuift de aandacht naar het verbeteren van de onderliggende bedrijfskritische infrastructuur voor bedrijven die nieuwe datavolumes willen beheersen. Wij zijn van mening dat 2017 het jaar wordt waarin IT-professionals zullen investeren in het toekomstbestendig maken van hun datacenterfaciliteiten, om ervoor te zorgen dat ze soepel en flexibel zullen blijven in de komende jaren.”
Lees het volledige bericht

 3. Previder en Lesscher IT fuseren

De Odin Groep kondigt aan dat twee van haar bedrijven, Previder en Lesscher IT, samengevoegd worden. Dit proces wordt begin 2017 voltooid, waarna de nieuwe organisatie verder zal gaan onder de naam Previder. Volgens Hans Lesscher, algemeen directeur van de Odin Groep, past de samensmelting in de strategie om de groeidoelstellingen naar de toekomst waar te maken. “Previder en Lesscher IT werkten al intensief samen, maar functioneerden als gescheiden bedrijven,” legt Hans Lesscher uit. “Door het samenvoegen van twee succesvolle bedrijven binnen de Odin Groep wordt er een stevige basis gelegd om de gewenste groei te kunnen realiseren. De nieuwe organisatie heeft namelijk een breder dienstenaanbod en bovendien meer slagkracht door zijn schaalgrootte.”
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...