Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Proact/Exonet, Sentia en SwitchDatacenters

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 27 december 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er weer meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Proact zorgt voor probleemloze upgrade van converged infrastructure-omgeving bij Exonet, Sentia van start in Denemarken en Switch Datacenters implementeert zelf-ontwikkeld en gepatenteerd datacenter koelingsysteem in Switch AMS1.

 1. Proact zorgt voor probleemloze upgrade van converged infrastructure-omgeving bij Exonet

Hostingspecialist Exonet heeft Proact ingeschakeld voor het upgraden van zijn bestaande converged infrastructure-omgeving. De infrastructuur ondersteunt de dienstverlening op basis van totaalhostingoplossingen richting haar klanten welke gericht zijn op betrouwbaarheid en service. Exonet stapte drie jaar geleden over op FlexPod, dat toen werd afgenomen bij een andere leverancier. In de loop van de tijd ontstond er bij de hostingleverancier de behoefte aan een centraal aanspreekpunt met kennis van converged infrastructure-omgevingen. Exonet schakelde Proact in, dat in Nederland – maar ook in andere Europese landen – ruime ervaring heeft opgedaan met het installeren en beheren van verschillende converged infrastructure-oplossingen.
Lees het volledige bericht

 2. Sentia van start in Denemarken

Naast de activiteiten in België en Nederland kondigt Sentia aan strategische overnames te hebben gedaan in Denemarken. Met de overnames van Solido Hosting en de Jaynet Group betreedt Sentia een nieuwe markt en wordt zo één van de grootste West-Europese outsourcing providers van bedrijfskritische applicaties. Vorig jaar rond deze tijd kondigde Sentia aan dat het, dankzij een fusie met het Belgische Intelligent, marktleider werd in de Benelux. Deze succesformule past Sentia nu ook toe in Denemarken. Dankzij strategische overnames van Solido Hosting en Jaynet wordt Sentia nu ook één van de belangrijkste enterprise managed hosting providers in Denemarken. Door de overnames groeit het aantal medewerkers binnen de Sentia Group naar ongeveer 270 en heeft Sentia nu 5 kantoren verspreid over 3 landen: Gent (BE), Amsterdam (NL), Nieuwegein (NL), Delft (NL) en Kopenhagen (DK).
Lees het volledige bericht

 3. Switch Datacenters implementeert zelf-ontwikkeld en gepatenteerd datacenter koelingsysteem in Switch AMS1

Switch Datacenters, een Europese leverancier van build-to-suit corporate datacenters en colocatie services – met eigen datacenters in Amsterdam en Woerden, heeft in eigen huis een datacenter koelingssysteem ontwikkeld en vervolgens geïmplementeerd in zijn colocatie datacenter in Amsterdam, in Switch AMS1. De R&D investeringen van het bedrijf hebben geresulteerd in een koelingssysteem met een gecalculeerde ultra-lage pPUE (koeling PUE) waarde van 1,04 – wat zeer energie-efficiënt is.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...