Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Inschrijving Dataman ISP Kartcompetitie 2009 geopend

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 10 februari 2009 08:05 uur

ISP Kartcompetitie 2009 Voor het zevende jaar achtereen organiseert Dave Aaldering de Dataman ISP Kartcompetitie ook in 2009. Gisteren is officieel het startschot gegeven voor de inschrijving van dit jaar, waarna er aan het einde van de werkdag alweer 140 deelnemers zich voor het evenement hebben ingeschreven.

Organisator Dave Aaldering liet in een reactie tegenover ISPam.nl weten dat de Dataman ISP Kartcompetitie 2009 net als voorgaande edities weer een geweldig evenement moet worden. Opvallend is dat er een aantal sponsors van de Dataman ISP Kartcompetitie die er vorig jaar wel bij waren er dit jaar niet bij zijn, terwijl vorig jaar maar liefst 16 van de 17 sponsors van het jaar er voor nog verlengd hadden. Aaldering denkt dat dit mogelijk iets met de kredietcrisis te maken heeft, maar aan interesse van sponsors is desondanks geen gebrek.

Op het moment van schrijven staan er nog drie “silver sponsor” posities open. Aaldering verwacht dat deze snel ingevuld zullen zijn, daarbij geldt in principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar vooral verwacht Aaldering van de sponsors dat ze een bijdrage aan programma van het evenement leveren. Een sponsor die écht iets toevoegt aan het evenement heeft een streepje voor. Het gaat interessant worden welke laatste drie sponsors zich aan het evenement zullen verbinden én wat voor activiteiten ze ontplooien tijdens de Dataman ISP Kartcompetitie 2009.

Het doel van Aaldering is dat de Dataman ISP Kartcompetitie ook in 2009 het beste evenement voor de ISP-branche blijft. Het is dan ook niet de bedoeling dat het programma van voorgaande jaren gekopieerd wordt. Van de sponsors verwacht Aaldering dat ze nieuwe creatieve plannen maken die de bezoekers opnieuw verassen. Zo zal hoofdsponsor Dataman dit jaar waarschijnlijk een volledige Skihut optuigen. Op de eerste verdieping waar de voorgaande de jaren de BBned lounge is geweest zal Abovenet voor een opvallende activiteit gaan zorgen. Ook Minkels heeft grootste plannen. De definitieve plannen zullen de komende weken nog nader worden uitgewerkt door de sponsors. Het lijkt er namelijk op dat wanneer de registratie voor het evenement opent, het evenement ineens heel snel dichterbij komt, aldus Aaldering.

Verder belooft Aaldering dit jaar meer op het Dataman ISP Kartcompetie Blog te gaan schrijven, om zo iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Het ziet er naar uit dat de Dataman ISP Kartcompetitie 2009 weer een geweldig feest wordt en biedt uiteraard de mogelijkheid om concullega’s op een sportieve manier het vuur aan de schenen te leggen of neer te schieten (tijdens een potje lasergamen, dat mogelijk is als alternatief voor karten).

Voor een indruk van de voorgaande ISP Kartcompetities: Lees de verslagen van de ISP Kartcompetitie 2007 en ISP Kartcompetitie 2008 die eerder op ISPam.nl werden gepubliceerd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.