10e jaar op een rij de ISO 27001/IEC 27001 certificering voor Cloud provider Parentix

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 11 april 2016 10:27 uur

Parentix heeft de jaarlijkse audit en ISO 27001 hercertificering uitgevoerd, waarmee het certificaat voor drie jaar is verlengd. Dit jaar is Parentix tevens geconverteerd naar de nieuwste standaard ISO/IEC 27001:2013. De audit vond plaats op 1 en 11 maart jl. Tijdens deze audit zijn dan ook geen kritieke afwijkingen op de certificatie naar voren gekomen.

ISO 27001/IEC 27001 certificering
De standaard ISO/IEC 27001:2013 is de internationale standaard voor het management van informatiebeveiliging. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat de gecertificeerde organisatie de informatiebeveiliging goed heeft georganiseerd en geïmplementeerd. Slechts een beperkt aantal gerenommeerde hostingproviders in Nederland zijn gecertificeerd volgens deze ISO-standaard.

Parentix en informatie beveiliging
Informatie beveiliging is een thema dat verankerd is in de Parentix organisatie: vertrouwen, integriteit en beschikbaarheid zijn hierbij de kernbegrippen die geborgd worden. “Wij blijven ons verdiepen in de noodzakelijke organisatorische, procedurele en technische maatregelen die voor deze certificering getroffen moeten worden om onze hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid te bewijzen”, aldus Emile van Bergen – Operationeel Directeur van Parentix. Naast de ISO/IEC 27001:2013 certificering geldt voor Parentix ook de ISAE2402 Type II verklaring.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...